VM 2022

2 min læsningMedie: Premier League-klub vil ansætte trænerikon

Bournemouth skulle være i gang med at undersøge mulighederne for at ansætte en af verdens mest respekterede managers, der i øjeblikket står uden job.

2 min læsning
Bournemouth skulle angiveligt være interesserede i Marcelo Bielsa
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der kan snart vente Marcelo Bielsa en retur til Premier League, hvis han da kunne være interesseret i at overtage managersædet i Bournemouth.

Ifølge The Athletic skulle Premier League-klubben nemlig være særdeles interesserede i, at gøre den bundrutinerede argentiner til klubbens nye manager, efter fyringen af Scott Parker tilbage i august, som man fortsat ikke har fundet en permanent erstatning for.

Her skulle den tidligere Leeds-manager, der blandt andet også har været landstræner for Argentina og Chile, være højt på Bournemouths ønskeliste over en ny permanent manager til at tage over for den midlertidige Gary O’Neil.

Helt konkret melder mediet, at den øverste top i Premier League-klubben skulle have diskuteret en ansættelse af Bielsa på et møde i Las Vegas, hvor man mødtes med Bill Foley, der skulle være tæt på at overtage ejerskabet i Bournemouth.

Her skulle der være opnået bred enighed om, at Marcelo Bielsa, der tilbage i februar blev fyret i Leeds, skulle være en af topkandidaterne til det ledige managersæde i klubbem.

Hvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: 11. runde byder på sidste omgang med klubfodbolden

Den i dag 67-årige argentiner anses for at være en af de mest respekterede managers i verden, og har blandt andet mødt Pep Guardiolas tilkendegivelse op til flere gange, hvor spanieren har kaldt ham for verdens bedste manager.

Foruden Leeds, Argentina og Chile har Marcelo Bielsa også tidligere stået i spidsen for en lang række andre klubber som Espanyol, Athletic Club, Marseille og Lille.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer