VM 2022

2 min læsningJesper Fredberg med Viborg-afsked: En mulighed, jeg nok kun får én gang i livet

Jesper Fredberg forklarer efter sit jobskifte til Anderlecht, at den slags muligheder kun kommer en gang i livet.

2 min læsning
Jesper Fredberg er fortid i Viborg FF ved årsskiftet
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

I Viborg FF fortryder man nok ikke ansættelsen af Jesper Fredberg, der tilbage i 2019 blev klubbens nye sporschef.

Siden er det nemlig blevet til stor sportslig stor succes i domkirkebyen, hvor oprykning til Superligaen og en efterfølgende sejr i den europæiske playoff-finale i dansk fodbold, gav klubben et bekendtskab med blandt andre West Ham i kvalifikationen til gruppespillet i Conference League.

I denne sæson har man så fortsat den opadgående formkurve, hvor man overvintrer på andenpladsen i Superligaen, men nu er det succesfulde samarbejde med Jesper Fredberg forbi ved årsskiftet, hvor han i stedet tiltræder i en rolle som fodbolddirektør i Anderlecht.

– Først og fremmest vil jeg gerne takke alle de fantastiske mennesker i og omkring klubben, der har været en del af min tid her. Vi har skabt store oplevelser sammen, og det har uden tvivl været de bedste år i min karriere.

– Jeg har nydt det hele både i hverdagen og til kampene og jeg kommer til at savne alle kollegaerne, hele klubben, byen og ikke mindst fansene. Derudover en særlig tak til Morten Jensen, som gav mig chancen i Viborg FF og har været en fantastisk chef og leder for mig i min tid her, lyder det indledningsvist fra Fredberg på Viborg FF’s hjemmeside, der efterfølgende fortsætter:

– Derfor er det også med blandede følelser, at jeg nu skal sige farvel. Viborg FF er et godt sted, og jeg har det fantastisk i klubben, men den store mulighed, der er opstået, får jeg nok kun én gang i livet og derfor har jeg valgt at forfølge den.

– Med de mange dygtige mennesker i Viborg, er jeg slet ikke i tvivl om, at den positive udvikling fortsætter, og jeg glæder mig til at følge med på afstand. Der er gang i så mange gode og spændende ting her, og den positive stemning omkring klubben vil helt sikkert blive ved, slutter Jesper Fredberg.

Farvel til Fredberg: Har sagt ja til nye udfordringer i Anderlecht

Jesper Fredberg har foruden sportschef-rollen i Viborg også være forbi Panathinaikos, Omonia Nicosia og AGF.

Nu venter der dog nye udfordringer i Belgien, hvor han skal være med til at genrejse storklubben Anderlecht, der overvintrer som nummer 11 i Jupiler Pro League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer