VM 2022

1 min læsningFarvel til Fredberg: Har sagt ja til nye udfordringer i Anderlecht

Sportschef i Viborg FF, Jesper Fredberg, stopper ved årsskiftet i superligaklubben, da han i stedet har takket ja til et jobtilbud som fodbolddirektør i den belgiske storklub Anderlecht.

1 min læsning
Viborg FFs Sportschef Jesper Fredberg kan være på vej til Belgien og Anderlecht. De næste 24 timer bliver afgørende.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Man kan næsten ikke sige Viborg FF uden at tænke på Jesper Fredberg.

Men nu forlader den højt respekterede sportschef klubben, da han i stedet bliver fodbolddirektør i belgiske Anderlecht fra årsskiftet.

Det oplyser Viborg FF tirsdag formiddag på sin hjemmeside.

– Vi har været enormt glade for Jesper og havde gerne set ham fortsætte her i mange år endnu. Vi har været i dialog om en forlængelse af hans aftale, men da en stor mulighed i udlandet dukkede op, så meddelte Jesper os, at det er en chance, han gerne vil forfølge, og det ønske har vi valgt at imødekomme, lyder det fra direktør Morten Jensen, der fortsætter:

– Jesper har leveret et fantastisk stykke arbejde i Viborg, og har som sportslig ansvarlig naturligvis haft en vigtig rolle i de resultater, vi har leveret de seneste år. Klubben har flyttet sig positivt på mange parametre, og Jesper har inspireret os til at tænke større og det kommer vi helt sikkert til at tage med videre. Vi holder kontakten og ønsker ham alt det bedste i fremtiden og håber, at han får succes i Belgien.

Dermed efterlader Jesper Fredberg de grønblusede som næstbedst i Superligaen, da Viborg FF overvintrer på andenpladsen i Superligaen.

Her har man blot tre point op til førstepladsen, hvor FC Nordsjælland befinder sig.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer