VM 2022

1 min læsningViborg-anfører i ekstase efter sejr i Brøndby: Hold kæft man kan regne med os!

Jeppe Grønning var ovenud lykkelig, da Viborg FF søndag sluttede efterårssæsonen af med en udesejr på 0-2 mod Brøndby IF.

1 min læsning
Viborg FF overvandt Brøndby IF på udebane med 0-2
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Viborg FF har haft et mere eller mindre perfekt efterår i Superligaen, hvor man skal helt tilbage til den 21. august for at finde holdets seneste nederlag.

Den form gik søndag ud over Brøndby IF, der på hjemmebane måtte se sig besejret af suværene Viborg med 0-2, der selvsagt mødte stor begejstring hos holdet anfører Jeppe Grønning efter kampen:

– Hvor viser det bare klasse! Vi havde en hård kamp i torsdags, som et eller andet sted var højdepunktet på sæsonen, men så kom vi herover og leverede det her, lød det fra Jeppe Grønning til discovery+ efter kampen, der herefter fortsatte:

– Vi havde lige ti minutter til et kvarter, hvor vi skulle forsvare, og det gjorde vi, men ellers gjorde vi fuldstændig, som vi går og træner på. Det er den præstation, vi gerne vil lave hver gang. Her viser vi bare igen, at hold kæft man kan regne med os.

– Undskyld jeg bander, men jeg synes bare, at vi leverer godt.

Og godt har Viborg nemlig også leveret i efteråret. Her overvintrer man nemlig som minimum to’er, medmindre FC Nordsjælland taber stort til AaB søndag aften. Det kan nemlig betyde, at viborgenserne kan overvintrer på førstepladsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer