Highlights: Suværene Viborg nedlagde Brøndby og overvintrer i toppen

Viborg FF sluttede et fornemt efterår af med en sejr på Brøndby Stadion, der efterlader holdet i den absolutte top af Superligaen i vinterpausen.

Brøndby mødte Viborg i årets sidste kamp

Det har været en halvsæson i hver sin ende af spektret for Brøndby IF og Viborg FF, der søndag satte hinanden i stævne i deres sidste kamp i år.

Her fortsatte gæsterne sin imponerende sæson – hvor man ikke har forladt grønsværen med et nederlag siden slutningen af august – da man på Brøndby Stadion helt fortjent tog alle tre point med sig hjem efter en sejr på 0-2.

Her indtog gæsternes to hollændere hovedrollerne, da først klub- og superligatopscorer Jay-Roy Grot placerede et skarpt indlæg i kassen i første halvleg, inden Clint Leemans i anden halvleg lukkede og slukkede kampen med en sand frisparksperle.

Maxsø afviser ikke at forlænge med Brøndby: Vi ser på det til januar

Med sejren bringer Viborg FF sig nu op på en delt førsteplads i Superligaen, hvor FC Nordsjælland inden deres opgør mod AaB søndag aften dog har en sammenlagt bedre målscorer.

Anderledes ser det ud for Brøndby IF, der med søndagens nederlag overvintrer tredjesidst.