VM 2022

2 min læsningBarca-præsident: Bliver vanskeligt at handle i januar efter CL-exit

FC Barcelona går på vinterpause med en førsteplads i LaLiga, men deres exit fra Champions League kommer til at gøre ondt.

2 min læsning
Det bliver ikke let for FC Barcelona at hente spillere, der kan styrke holdet til januar på grund af deres exit fra Champions League.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er sket rigtig mange ting i FC Barcelona det seneste års tid.

Klubben er gået igennem en større økonomisk remodellering, ligesom udskiftningen i spillertruppen har været markant.

Syv nye spillere kom således til i sommerens transfervindue, mens klubben sagde farvel til mindst det dobbelte, men sådan kommer det næppe til at gå, når januar-transfervinduet åbner, og det er der særligt én grund til.

– Vi tænker konstant på, hvordan vi kan forbedre os. Skader har gjort, at vi ikke har kunnet se holdets potentiale med de nye spillere.

– Hvis vi skal handle til vinter, skal vi hente spillere, der kan forbedre os, og det er ikke let, særlig ikke med tanke på, at vi fortsat har problemer med financial fair play, efter vi er røget ud af Champions League, hvilket har reduceret vores indkomst, fortæller præsident Joan Laporta til Sport.

Medie: Stærke præstationer får Barca til at droppe vinterhandel

FC Barcelona har allerede sikret, at de går på juleferie på LaLigas førsteplads, og det skyldes blandt andet klubbens nye spillere, som Laporta er mere end tilfreds med.

– Alle nye spillere har levet op til forventningerne. Men der er plads til forbedringer. Nogle af spillerne har grundet vanskelige omstændigheder ikke kunnet vise sig frem fra deres bedste side, heriblandt Andreas Christensen, Franck Kessie og Hector Bellerin, men vi har fuld tiltro til dem, lyder det fra præsidenten.

I Spanien er de gået på vinter- og VM-pause, og først nytårsaftensdag vender de spanske klubber tilbage til ligaen. Her spiller samtlige 20 klubber således ifølge den nuværende kalender.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer