VM 2022

2 min læsningVallys taler ud i stort interview: Sad og læste beskeder op for mine forældre

Nicolai Vallys åbner op om sit skifte til Brøndby i sommer, hvor han var meget påvirket over de beskeder, som han modtog i forbindelse med sit skifte.

2 min læsning
Nicolai Vallys, hadbeskeder, Brøndby, Brøndby IF.

Nicolai Vallys skiftede i sommer til Brøndby IF på transfervinduets sidste dag.

En glædens dag for mange Brøndby-fans, men samtidig var der også en hel del af klubbens fans, der ikke så det som en god nyhed.

Det skyldes, at Nicolai Vallys tidligere har udtalt, at han som ung var fan af F.C. København.

Skiftet endte derfor med at skabe en hel del debat, og situationen tiltrak sig en masse opmærksomhed.

Nicolai Vallys åbner nu op om sit skifte og den efterfølgende periode med grove beskeder. Det gør han i et længere interview med Discovery+.

– Det startede egentlig rimelig hurtigt. Det er første eller anden dag, at jeg begynder at lægge mærke til det – at der kommer lidt negative ting. Der begyndte det ligesom at gå op for mig, at der rent faktisk var nogen, som egentlig ikke kun lide mig.

– Det var lidt på et personligt plan, følte jeg. Det kunne jeg godt mærke, det ramte mig. Det var også noget, jeg havde nogle snakke med mine forældre om. Om, hvordan man ligesom skulle håndtere det, og jeg sad også og læste beskeder op for dem.

– Det var med kram og forældre, der var kede af det. Jeg var også selv meget ked af det, og var også nødt til at snakke med min agent om, hvordan vi ligesom skulle håndtere det, fortæller Vallys.

Nicolai Vallys fortæller videre, at han endte med at tage situationen som en udfordring. Noget, der kunne hjælpe ham med at finde en ekstra drivkraft.

– Vi fandt en god vej, hvor jeg selv fik overtalt mig til at se det som en fed udfordring; at overvinde de fans, som jeg havde noget at bevise overfor, og som jeg skulle vise, at jeg ville kæmpe for Brøndby med hele mit hjerte.

Medie: Ny norsk klub jagter Brøndby-stopper

Nicolai Vallys har med fire mål og seks assists i 15 kampe i Superligaen formentlig fået overbevist de fleste Brøndby-fans om, at han er kommet til klubben for at levere varen.

Den kreative Brøndby-profil skal i aktion næste gang søndag klokken 16.00, hvor han sammen med resten af holdet tager imod Viborg FF på Brøndby Stadion i årets sidste kamp.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer