VM 2022

1 min læsningPragtpræstation på pragtpræstation: Nu vil Tottenham forgylde Højbjerg

Tottenham skulle arbejde på en kontraktforlængelse med Pierre-Emile Højbjerg, som har udviklet sig til en vital spiller under Antonio Conte.

1 min læsning
Tottenham ønsker at forlænge kontrakten med Pierre-Emile Højbjerg
Foto: Ian Kington/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Pierre-Emile Højbjerg har efterhånden udviklet sig til at være en af Tottenhams allervigtigste spillere under Antonio Conte, der har benyttet danskeren i samtlige opgør pånær ét i denne sæson, hvor han sad ude med en lårskade.

Nu skulle London-klubben arbejde på en kontraktforlængelse med den danske VM-spiller, der dog først står til at have udløb i sommeren 2025.

Det melder Football Insider denne lørdag.

Helt konkret skulle kilder have informeret mediet om, at Tottenham har åbnet op for forhandlinger med Pierre-Emile Højbjergs bagland, hvor han skulle få tilbudt en længevarende kontrakt med en dertilhørende lønforhøjelse.

Ifølge mediet tjener danskeren i øjeblikket 95.000 britiske pund om ugen, hvilket rundt regnet svarer til lidt over 800.000 danske kroner. En aftale, han landede efter sit skifte fra Southampton tilbage i sommeren 2020.

Medier hylder Højbjerg: Utrættelig og stort lederskab

Den 27-årige landsholdsspiller har foruden Tottenham og Southampton også tidligere repræsenteret Bayern München, Augsburg samt Schalke 04 og har i sin ungdomstid også været forbi både F.C. København og Brøndby IF.

I Tottenham er det indtil videre blevet til 121 kampe, ni mål og seks oplæg, hvor han sammen med resten af holdet nu jagter den første titel siden 2008, hvor klubben senest vandt den engelske liga cup.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer