VM 2022

1 min læsningOB-angriber om superligatilværelse: Havde jeg ikke lige regnet med

Den 18-årige angriber Charly Nouck Horneman har allerede fået ti kampe i Superligaen i sin første sæson som førsteholdsspiller i OB.

1 min læsning
Charly Nouck Horneman havde ikke regnet med en karriere i Superligaen
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

I sommer valgte OB at forlænge kontrakten for yderligere fire år med den 18-årige Charly Nouck Horneman, der samtidig blev rykket op for at blive en fast del af førsteholdstruppen.

Her har sæsonen hidtil budt på udtagelse til U19-landsholdet og ti optrædener i Superligaen, som blandt andet er blevet kvitteret med et enkelt mål og to oplæg.

Men spørger man den unge angriber, så havde han for få år tilbage nok ikke helt regnet med, at han kunne kalde sig superligaspiller, da han skiftede OKS ud med en tilværelse i Næsby, inden OB kom på banen:

– Det havde jeg nok ikke, men da jeg tog skridtet videre til Næsby, så begyndte jeg at finde mig selv igen. Derfra gik det stærkt, siger Charly Nouck Horneman til campo.dk og erkender, at humøret er langt bedre i OB-truppen nu end i begyndelsen af sæsonen, hvor man skulle hen i sjette spillerunde for at få den første sejr i hus:

– Det synes jeg bestemt, men vi skal bare fortsætte, så den kan blive endnu bedre.

Du kan se hele interviewet med Charly Nouck øverst i artiklen, hvor han også beskriver sig selv som fodboldspiller.

OB’s unge komet: Jeg har ikke været en skoledreng

OB slutter søndag eftermiddag efterårssæsonen af med årets sidste kamp, når man på udebane møder AC Horsens.

En kamp, som man kan følge klokken 14:00 på Canal 9 og discovery+ .

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer