VM 2022

2 min læsningOB’s unge komet: Jeg har ikke været en skoledreng

OB's 18-årige Charly Nouck Horneman fortæller, hvordan karrieren har taget fart, og han nu glæder sig over at kunne leve af sin passion for fodbold.

2 min læsning
Charly Nouck Horneman i kamp mod Silkeborg IF.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

18-årige Charly Nouck Horneman startede sæsonen på OB’s U19-mandskab, hvorefter Andreas Alm hev den lynhurtige kantspiller op i førsteholdstruppen.

Her har han fået 319 minutter i benene og kvitteret med en enkelt scoring samt en assist. En udvikling som hovedpersonen selv beskriver som bedste, der kunne ske.

– Det har været det bedste for mig, synes jeg. Træningsniveauet er også meget højere. Jeg synes, jeg har udviklet mig meget, siden jeg kom herop. Det er meget hårdere, og alt går meget stærkere, siger Charly Nouck Horneman til campo.dk

Ligesom alt andet i livet har Charly Nouck Horneman skulle lave nogle ofringer undervejs for at nå til, hvor han står i dag. Karrieren startede i Odense KS, inden turen gik til Næsby og videre til OB.

– Det er gået meget stærkt. Nu har jeg ikke engang været i OB så lang tid. Det er noget, jeg håbede på. Det har set svært ud nogle gange, men jeg har ikke givet op, siger Charly Nouck Horneman og fortsætter:

– Jeg har drømt om at leve af fodbold hele mit liv. Jeg har ikke været en skoledreng, så det er godt, at jeg kan leve af det, jeg elsker at lave.

Også den hurtige fodboldrejse giver genklang hos OB’s cheftræner, Andreas Alm, der også beskriver forløbet fra U19 til Superligaspiller som en lidt anden rejse.

– Charly (Nouck Horneman, red.) har haft en lidt anden rejse op til Superligaen, end andre har. Det var ikke hver gang, at han havde en fast plads hos U19 i forrige sæson. Men han har et stort potentiale i det, han gør, siger Andreas Alm til campo.dk

Alligevel spår Andreas Alm mere spilletid og flere mål fra Charly Nouck Hornemans fødder i denne sæson.

– Naturligvis kommer vi til at se mere til ham i denne sæson. Han er en ung spiller. Han slås blandt de yngste spillere i truppen. Så det er klart, dem kommer vi til at se meget til i OB, siger OB-træneren.

Trupnyt: Sabbi kan gøre comeback for OB

Charly Nouck Horneman er udtaget til Andreas Alms trup, der skal i kamp mod Lyngby, når de gæster Nature Energy Park fredag aften.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer