VM 2022

7 min læsningHvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: 11. runde byder på sidste omgang med klubfodbolden

Det er blevet tid til 11. og sidste runde af BIG 9 med klubfodbold, hvor Allan Hvid og Kristian M. Korotayev giver de bedste tips til de udvalgte kampe, der denne gang står i Premier League og Serie A.

7 min læsning
Hvid og Korotayev
BIG 9: Allan Hvid mod Kristian Korotayev. Grafik: campo.dk

BIG 9, som er Bet25’s puljespil i Danmark, er tilbage med endnu en kupon, hvor du skal forudsige om ni europæiske kampe ender 1, X eller 2 og om der bliver scoret over eller under 2,5 mål i kampene.

Denne gang med særligt udvalgte kampe udelukkende fra Premier League og Serie A, som også er sidste runde i denne omgang med klubkampe med den nært forestående VM-slutrunde lurende lige om hjørnet.

I 11. runde jagter Allan Hvid både revanche og Kristian M. Korotayev, der fortsat er i spidsen i det samlede regnskab, hvor han i tiende runde trak yderligere fra sin chefredaktør. Et regnskab, som du kan finde nederst i artiklen.

Som et nyt tiltag kan man desuden nu oprette sin egen spilklub hos Bet25, hvilket campo.dk har gjort. Vi håber, du vil være med på vores kupon, som du kan finde et direkte link til her.

Når du opretter din kupon på bet25.dk, kan du altid vælge at gardere flere af dine kampe – nøjagtig ligesom på en klassisk tipskupon.

BIG 9

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoreret artikel

Kamp 7: Bournemouth – Everton (KOROTAYEV)

Kampstart lørdag klokken 16:00

Det første ‘sikre’ spil fra Korotayev skal man en tur til Dean Court – også kendt som Vitality Stadium – for at finde, hvor Bournemouth tager imod Everton i et sandt bundbrag.

Begge klubber er nemlig placeret blandt de nederste hold i toppen, hvor man dog for alt i verden ikke ønsker at befinde sig under stregen, når ligaen søndag går på pause for at give plads til VM. Her er Korotayev overbevist om, at nedturen fortsætter for Everton, hvor holdet seneste tabte med 4-1 til netop Bournemouth i Carabao Cup.

Godt nok stillede begge hold med mange reserver, men Everton har i sæsonen skuffet i sådan en grad, at Korotayev ikke ser andet udfald end en Bournemouth-sejr mod Everton med over 2,5 mål i kampen, som meget vel kan blive Frank Lampards sidste i spidsen for The Toffees, hvis dette skulle blive udfaldet.

Anbefaling: 1 og over 2,5 mål

Bournemouth smadrede i midtugen Everton med 4-1 i Carabao Cup, og lørdag mødes de to hold så igen. Her forventer Korotayev endnu et målrigt opgør, hvor kriseramte Everton nok engang må se langt efter den sejr, der ellers vil sende holdet et godt stykke væk fra de allernederste pladser i Premier League-tabellen. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Kamp 2: Wolverhampton – Arsenal (HVID)

Kampstart lørdag klokken 20:45

I det andet ‘sikre’ spil anbefaler Allan Hvid at kigge mod Molineux Stadium, hvor topholdet Arsenal gæster formsvage Wolverhampton.

Her er det nemlig tale om et hjemmehold, som slet ikke har fundet melodien i denne sæson, hvor en trænerfyring af Bruno Lage tidligere på sæsonen slet ikke har haft den ønskede virkning, hvorfor holdet fortsat befinder sig på den højkritiske side af nedrykningsstregen.

Her forventer Hvid en Mikel Arteta, som er hamrende ligeglad med den nært forestående VM-slutrunde, hvorfor han vil stille stærkest muligt og kræve en holdindsats ud over det sædvanlige, således at Arsenal kan blive på førstepladsen, mens slutrunden spilles.

Her forudser Hvid, at Gabriel Jesus kan spille en nøglerolle i kampen, hvor han hidtil i sæsonen ‘kun’ står noteret for fem scoringer, men hvor han også har assisteret samme antal gange.

Anbefaling: 2 og over 2,5 mål

Arsenal tog senest en sejr i Premier League, da rivalerne fra Chelsea blev besejret med 0-1 på Stamford Bridge. Lørdag gælder det så endnu en udekamp for The Gunners, når kriseramte Wolverhampton tager imod på Molineux Stadium. Her tager førerholdet ifølge Allan Hvid endnu en sejr, hvor der samtidig bliver forudset en kamp med over 2,5 scoringer. Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Ugens BIG 9-kupon

I udsendelsen spiller Allan og Kristian altid 64 rækker til en værdi af 0,50 kroner pr. række. Det giver altså en samlet kuponpris på 32 kroner. Her kan du se, hvordan de to kuponer ser ud i denne runde.

OBS: Husk at bruge dit Wildcard (W) som er en gratis helgardering på hver kupon.

I denne runde er Hvid og Korotayev enige om udfaldet på en ud af de to ‘sikre’ spil, hvor de dog begge satser på målrige kampe i samtlige fire ‘sikre’ spil.

Her er de begge nemlig enige om, at Bournemouth slutter Premier League af inden VM-pausen med en sejr over Everton i en kamp, hvor der bliver scoret mere end 2,5 mål på Vitality Stadium.

Heldet forfølger skibonit: Sen scoring sikrede Ole kæmpegevinst på BIG 9

Derudover har Hvid set mod Molineux Stadium, hvor Arsenal skal vinde et udebaneopgør mod Wolverhampton med over 2,5 mål, mens Korotayev føler sig mere eller mindre overbevist om, at Liverpool – og i særdeleshed Mohamed Salah – gør det onde ved Southampton og holdets nye manager Nathan Jones.

Her sætter Korotayev nemlig sin lid til, at Liverpool kommer tilbage på sejrssporet på Anfield, hvor man tabte senest i Premier League med 1-2 til Leeds United.

Og som du kan se herunder, så vælger Allan og Kristian – traditionen tro – at placere deres Wildcards på hver sin kamp.

Kristian M. Korotayevs kupon til weekenden. Husk rundestart lørdag den 12. november klokken 16:00.
Allan Hvids kupon til weekenden. Husk rundestart lørdag den 12. november klokken 16:00.

Det interne regnskab: Allan Hvid mod Kristian Korotayev

I det interne regnskab fører Korotayev fortsat over Hvid efter en tiende runde, hvor han nok engang trak fra sin chefredaktør.

Her ramte Korotayev nemlig syv ud af ni korrekte udfald på kuponen, mens Hvid igen havde en skidt runde med BIG 9, hvor det blot blev til fire ud af ni ramte udfald.

Alt skal derfor sættes ind på en overlegen runde for Hvid, hvis han skal nå at overhale Korotayev i den sidste BIG 9-runde med klubfodbold på programmet.

Korotayev fører fortsat det interne regnskab, hvor han nu er foran med fem; med 56 ud af 90 korrekt ramte udfald mod Hvids 51 ud af 90, inden vi går ind i 11. runde af BIG 9.

Annoncørbetalt indholddenne artikel er en sponsoreret artikel

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer