VM 2022

1 min læsningMedie: Premier League-klub forventes at fyre manager under VM

Leeds skal snart på managerjagt igen, da klubbens ledelse angiveligt har besluttet sig for at fyre Jesse Marsch i den nærmeste fremtid.

1 min læsning
Jesse Marsch modtager angiveligt snart en fyresedel i Leeds
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Leeds har på det seneste leveret en række opsigtsvækkende resultater, hvor man i de seneste to kampe i Premier League har vundet henholdsvis 4-3 over Bournemouth og 1-2 på Anfield mod Liverpool.

Dermed har klubben fravristet sig nedrykningsstregen for stund, hvor man inden lørdagens opgør mod Tottenham har tre point ned til Southampton, der er placeret på en af de tre kritiske nedrykningspladser.

Udviklingen under manager Jesse Marsch har dog ikke imponeret den øverste ledelse i Leeds i sådan en grad, at han ikke fortsat er yderst fyringstruet. Det melder Football Insider.

Her skulle man nemlig være i besiddelse af informationer, der peger på, at Leeds højst sandsynligt vælger at fyre den amerikanske manager under VM-pausen.

Her skulle Jesse Marsch indtog og indflydelse i klubben, hvor han kom til fra RB Leipzig efter fyringen af Marcelo Bielsa for snart et år siden, ikke have overbevist Leeds-ledelsen om, at han skulle være den rette mand på lang sigt, hvor man ønsker at etablere sig fast i Premier League.

Medie: Premier League-klub vil ansætte trænerikon

Hvem der i stedet er i spil til lede Leeds fremadrettet, hvis fyringen bliver en realitet, melder mediet intet om.

Alene i denne sæson har der været fem managerfyringer i Premier League i form af Scott Parker i Bournemouth, Thomas Tuchel i Chelsea, Bruno Lage i Wolverhampton, Steven Gerrard i Aston Villa og senest Ralph Hasenhüttl i Southampton.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer