Highlights: Dommedagshug var ikke nok for City – Brentford leverede miraklet på Etihad

Manchester City og Brentford tog lørdag hul på den sidste Premier League-runde, inden ligaen holder pause for at give plads til VM. Her endte det med en kæmpe overraskelse, da Brentford snuppede alle tre point.

Manchester City og Brentford tørner lørdag sammen på Etihad Stadium i Premier League

Der blev lørdag eftermiddag sat gang i den sidste Premier League-runde, inden man holder pause på grund af den nært forestående VM-slutrunde.

Her tørnede Manchester City og Brentford sammen i den første kamp, der højst overraskende endte med en 1-2-sejr for de undertippede gæster.

Thomas Frank havde til kampen bænket Christian Nørgaard og slet ikke udtaget Mikkel Damsgaard, men valgte i stedet at stille med tre andre danskere fra start i form af Mathias Jensen, Mathias ‘Zanka’ Jørgensen og Mads Roerslev Rasmussen. Christian Nørgaard kom på banen efter en times spil.

Kampens første to mål faldt i første halvleg. Her var det Ivan Toney, der i kampens indledning bragte udeholdet foran på et frækt hovedsstødsmål. Den leg ville Phil Foden gerne deltage i, og derfor bragede den nyudtagede engelske VM-spiller i halvegens tillægstid bolden hårdt i kassen bag en chanceløs David Raya.

Trods et tungt pres fra Manchester City nær kampens slutning, var det i stedet Brentford, der fik scoret dybt inde i dommerens tillægstid. Her stak gæsterne afsted i en omstilling efter et hjørnespark, hvorefter Ivan Toney gjorde det onde ved Pep Guardiola og co. med sin scoring til 1-2.