VM 2022

1 min læsningHighlights: Dommedagshug var ikke nok for City – Brentford leverede miraklet på Etihad

Manchester City og Brentford tog lørdag hul på den sidste Premier League-runde, inden ligaen holder pause for at give plads til VM. Her endte det med en kæmpe overraskelse, da Brentford snuppede alle tre point.

1 min læsning
Manchester City og Brentford tørner lørdag sammen på Etihad Stadium i Premier League
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Der blev lørdag eftermiddag sat gang i den sidste Premier League-runde, inden man holder pause på grund af den nært forestående VM-slutrunde.

Her tørnede Manchester City og Brentford sammen i den første kamp, der højst overraskende endte med en 1-2-sejr for de undertippede gæster.

Thomas Frank havde til kampen bænket Christian Nørgaard og slet ikke udtaget Mikkel Damsgaard, men valgte i stedet at stille med tre andre danskere fra start i form af Mathias Jensen, Mathias ‘Zanka’ Jørgensen og Mads Roerslev Rasmussen. Christian Nørgaard kom på banen efter en times spil.

Kampens første to mål faldt i første halvleg. Her var det Ivan Toney, der i kampens indledning bragte udeholdet foran på et frækt hovedsstødsmål. Den leg ville Phil Foden gerne deltage i, og derfor bragede den nyudtagede engelske VM-spiller i halvegens tillægstid bolden hårdt i kassen bag en chanceløs David Raya.

Trods et tungt pres fra Manchester City nær kampens slutning, var det i stedet Brentford, der fik scoret dybt inde i dommerens tillægstid. Her stak gæsterne afsted i en omstilling efter et hjørnespark, hvorefter Ivan Toney gjorde det onde ved Pep Guardiola og co. med sin scoring til 1-2.

Du kan finde målene nederst i artiklen.

Manchester City 0-1 Brentford (Ivan Toney, 16′):

Manchester City 1-1 Brentford (Phil Foden, 45+1′):

Manchester City 1-2 Brentford (Ivan Toney, 90+8′):

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer