Highlights: Darwin Nunez sikrer tre point til Liverpool inden VM-pausen

Liverpool tog lørdag imod Southampton hjemme på Anfield, inden Premier League-sæsonen bliver sat på pause grundet det nært forestående VM. Her endte det med en 3-1-sejr til hjemmeholdet.

Liverpool-Southampton, Liverpool, højdepunkter, Premier League highlights.

Liverpool må siges at “kæmpe” med det i denne sæson, hvor det i sæsonens første 13 kampe blot var blevet til 19 point.

Lørdag havde Jürgen Klopp og co. så muligheden for at hente tre tiltrængte point hjemme mod Southampton, inden Premier League bliver sat på pause grundet det nært forestående VM.

Her gæstede ligaens nummer 18, Southampton, Anfield, og allerede efter seks minutter så det svært ud for gæsterne. Således kom Liverpools Roberto Firmino først på et indlæg og headede hjemmeholdet i front.

Lykken er dog som bekendt flygtig, og blot tre minutter senere fik Southamptons Che Adams bragt balance i regnskabet, da han dirigerede bolden i mål efter et indlæg til 1-1.

I det 21. minut fandt Harvey Elliott vej til Darwin Nunez, og den dyrtindkøbte Liverpool-angriber kvitterede ved at bringe hjemmeholdet på sejrskurs endnu en gang.

Kort før pausen scorede Darwin Nunez så sit andet mål i kampen, da han gjorde det til 3-1 for Liverpool. Det blev samtidig kampens sidste mål, og Liverpool slutter derfor sæsonen af med at hente tre point i et ellers pointfattigt efterår.