VM 2022

2 min læsningMedier: PSG jagter to stjernespillere i Premier League og LaLiga

Paris Saint-Germain har tilsyneladende sat næsen op efter flere stjerneforstærkninger i den kommende tid.

2 min læsning
PSG sætter jagten ind på forstærkninger til den allerede stjernebesatte trup
Foto: Jean-Francois Monier/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at Paris Saint-Germain har en af verdens mest stjernebesatte trupper med topnavne som Lionel Messi, Kylian Mbappé, Neymar og Sergio Ramos for blot at nævne nogle få stykker.

Nu vil den storsatsende franske klub endnu engang tilføje nyt stjernestøv over truppen, da man skulle gå benhårdt efter at lande både N’Golo Kanté fra Chelsea og den nyudtagede portugiske VM-spiller João Félix fra Atlético Madrid.

Helt konkret melder den tyske Bild-journalist Christian Falk om PSG’s formodede interesse for N’Golo Kanté, der står til at kunne skifte kvit og frit til sommer, hvor kontrakten med Chelsea står til at udløbe.

Her må Paris Saint-Germain dog formodentligt forvente konkurrence fra blandt andre FC Barcelona, der også skulle følge den langtidsskadede franskmands kontraktsituation i Chelsea nøje.

I João Félix’ tilfælde er det den franske avis Le Parisien, der melder om parisisk interesse i offensivsspilleren, der i denne sæson har udviklet sig til marginal-og indskiftningsspiller for Diego Simeone i Atlético Madrid.

Her skulle Paris Saint-Germains sportslige rådgiver Luis Campos angiveligt være i gang med at undersøge mulighederne for en lejeaftale i vinterens transfervindue, der kan sende landsmanden mod mere spilletid i den franske hovedstad.

De mange forstærkninger og rygter om nye spillere til Paris Saint-Germain er øjensynligt klubbens forsøg på at vinde Champions League for første gang i historien, som er det altoverskyggende mål for den storsatsende rigmandsklub.

Chelsea-spiller og PSG-profil udtaget til VM for Marokko

Her er man dog fortsat at finde i denne sæsons udgave af turneringen, hvor der i det nye år venter to brag i ottendedelsfinalerne mod en anden europæisk gigant i form af sydtyske Bayern München, der har vundet Champions League seks gange, hvoraf de tre titler var tilbage til dengang, hvor turneringen hed European Champion Clubs’ Cup.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer