VM 2022

2 min læsningAgent kræver forklaring fra Mourinho: Ikke sådan, man behandler en spiller

Der er stor dramatik i AS Roma i disse dage, efter José Mourinho har valgt at tilsvine en spiller i ren arrigskab.

2 min læsning
Mourinho og agent er raget uklar efter kommentar.
Foto: Filippo Monteforte/AFP/Ritzau Scanpix

José Mourinho er kendt for at være en pragmatisk og til tider grænseløs manager, og nu er han nok engang kommet i fokus efter en pressekonference, som har fået agenten til AS Romas hollandske back Rick Karsdorp til at reagere.

Man skal spole tiden tilbage til onsdag aften for at finde kernen i problematikken. Her rasede den portugiske manager nemlig på pressemødet efter holdets sene indkassering af et mål til 1-1 i det 85. minut, som sikrede Sassuolo det ene point mod AS Roma, der ellers var kommet foran med 0-1 blot fem minutter forinden.

Helt konkret udtalte José Mourinho ifølge streamingplatformen DAZN følgende:

– Af de 16 spillere som var i aktion, er jeg tilfreds med 15 af dem. Den sidste spiller, som jeg ikke vil sætte navn på, har svigtet alle andre med sin manglende professionalisme. Jeg fortalte ham, at han kan finde en ny klub til januar.

Dermed satte den karismatiske portugiser ikke nærmere ord på hvem, der var tale om, men nu har Rick Karsdorps agent reageret på udtalelsen, hvoraf man må formode, at det var hollænderen, som Mourinho henviste til. Noget, der ikke ligefrem møder begejstring hos agenten:

– Jeg er overrasket over Mourinhos kommentarer, indleder hollændernes agent Johan Henkes til NOS Nieuws og fortsætter:

Efter stor dramatik i Rom: Mourinho gør nar ad Napoli-spiller

– De peger på Rick, uden at hverken Mourinho eller Roma nævner hans navn. Vi vil have en forklaring fra klubben om trænerens ord, og måden hvorpå de kom ud. Det er ikke sådan, man behandler en spiller, som har spillet i Roma i fem år, lyder det fra agenten.

Indtil videre har AS Roma og José Mourinho ikke besvaret den forespørgsel, men det sidste kapitel i sagen er helt sikkert ikke skrevet endnu.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer