VM 2022

1 min læsningMedie: Yussuf Poulsen på blokken i Italien

Det er ikke blevet til meget spilletid for Yussuf Poulsen i denne sæson i RB Leipzig. Derfor kan den danske angriber være på vej videre i jagten på spilletid.

1 min læsning
Yussuf Poulsen takker de danske fans for opbakningen i Parken.
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

240 minutters spilletid.

Det er facit for Yussuf Poulsen i denne sæson, hvor danskeren kun har fået én startplads foruden sine ni indhop hos RB Leipzig.

Der er heller ikke blevet plads til Yussuf Poulsen i den 21-mand store VM-trup, som Kasper Hjulmand i første omgang offentliggjorde. Dog har RB Lepzig-spilleren stadig mulighed for at komme med til slutrunden, når Kasper Hjulmand udtager de sidste fem spillere.

Nu tyder det dog på, at den hurtige angriber er på vej videre efter ni sæsoner hos RB Leipzig. I hvert fald melder det italienske medie Sportcafe24, at Torino er en seriøs bejler til danskerens underskrift.

Torino ønsker angiveligt at leje 28-årige Yussuf Poulsen for resten af sæsonen med en købsoption.

Torino ligger i skrivende stund nummer ni i Serie A, hvor klubben har problemer med at finde vej til netmaskerne med kun 15 scoringer i 14 kampe.

Godt og skidt nyt for Hjulmands landsholdsboblere

Yussuf Poulsen står noteret for hele 340 kampe for RB Leipzig, hvor han har været med til rykke klubben op fra den tredjebedste række i Tyskland.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer