VM 2022

2 min læsningGodt og skidt nyt for Hjulmands landsholdsboblere

Kasper Hjulmand har efterladt fem pladser i sin VM-trup, og tirsdag aften er der både gode og dårlige nyheder til boblerne.

2 min læsning
Kasper Hjulmand har fem ledige pladser i sin trup frem mod VM-slutrunden, og tirsdag er der både gode og dårlige nyheder til hans boblere.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der er kamp om pladserne i Kasper Hjulmands VM-trup.

Den danske landstræner skal senest mandag indsende sin landsholdstrup, men allerede en ugen inden, udtog han de første 21 af den i alt 26 mand store trup.

To af de spillere, der ikke var en del af den 21 mand store trup, var Brentfords Christian Nørgaard og Leicesters Jannik Vestergaard.

Mens Christian Nørgaard ikke har spillet for Brentford i de seneste 11 Premier League-kampe, så er det ikke blevet til et eneste spilleminut for Jannik Vestergaard i denne sæson.

Tirsdag aften er der dog kærkomment spilletid til Christian Nørgaard, der starter inde i Carabao Cuppen, men det samme kan ikke siges om Jannik Vestergaard.

Chefredaktør: Disse spillere er i spil til Hjulmands sidste pladser i VM-truppen

Jannik Vestergaard er nemlig blot at finde på bænken for Leicester, der hjemme på King Power Stadium møder Newport. Samtidig starter landsmand Daniel Iversen i målet for Leicester.

På Gtech Community Stadium tager Christian Nørgaard og Brentford imod Gillingham, og her starter Nørgaard altså på banen, ligesom det er tilfældet for Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, der regnes som direkte konkurrent til Jannik Vestergaard om den sidste af Hjulmands pladser i midterforsvaret.

Hos Bournemouth får Philip Billing et hvil i deres kamp mod Everton, hvor han end ikke er en del af truppen. Billing regnes også som en af Hjulmands boblere.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer