VM 2022

1 min læsningJon Dahl og Blackburn overraskede i Carabao Cup: Det var god læring

Jon Dahl Tomassons Blackburn besejrede efter en intens straffesparkskonkurrence West Ham på udebane og er dermed videre i den engelske Liga Cup.

1 min læsning
Jon Dahl Tomasson og Blackburn slog onsdag aften West Ham ud af Carabao Cup efter straffesparkskonkurrence
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

– Først og fremmest er jeg virkelig stolt af drengene.

Sådan indleder Jon Dahl Tomasson, der sammen med sit Blackburn-mandskab onsdag aften leverede en pokaloverraskelse, da man på udebane slog West Ham ud af Carabao Cup efter en straffesparkskonkurrence, hvor hjemmeholdet brændte på sit tiende forsøg.

– Vi kom på et fantastisk stadion og præsterede mod et Premier League-hold, som har vundet seks kampe i Europa som ‘a walk in a park’. De sluttede som nummer syv i sidste sæson, et ekstremt godt hold, siger Jon Dahl Tomasson til Lancashire Telegraph og fortsætter:

– Vi var modige på bolden og fulgte vores game plan, derfor fik vi noget med, lød det videre fra danskeren, der samtidig afslørede, at man op til kampen havde øvet på disciplinen fra 11-meterpletten.

– Jeg forsøgte at træne straffespark, fordi jeg har tabt på det før, og det kan gå begge veje. Det var en god læring for vores unge spillere at opleve presset. Begge hold sparkede virkelig godt.

Foruden West Ham blev 1/16-delsfinalerne onsdag aften også endestationen for en lang række andre Premier League-klubber.

Highlights: To hurtige Manchester City-kasser sendte Chelsea til tælling i Carabao Cup

Her blev Arsenal, Chelsea, Tottenham, Leeds og Crystal Palace nemlig alle også ekspederet ud af Carabao Cup, hvor der torsdag aften trækkes lod til næste runde efter opgøret mellem Manchester United og Aston Villa.

En kamp, der kan følges direkte på See og Viaplay klokken 21:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer