Highlights: To hurtige Manchester City-kasser sendte Chelsea til tælling i Carabao Cup

Onsdag aften ventede et storopgør mellem Manchester City og Chelsea i 1/16-finalerne i Carabao Cup. Og her var det Guardiolas tropper, der trak sig sejrrigt ud.

Chelsea mod Manchester City Carabao Cup Premier League.

Onsdag aften bød på en masse god fodbold fra den engelske Carabao Cup.

Her mødtes to af Englands største klubber i 1/16-finalerne, Manchester City og Chelsea.

Manchester City havde som vanligt buldret derudaf i den hjemlige liga, med Erling Haaland som den helt store oplevelse, og kom dermed til opgøret i fin form.

Chelsea kom derimod til opgøret i lidt svingende form. De seneste par kampe havde ikke været imponerende for London-klubben.

Og det blev da heller ikke til den store genrejsning for Chelsea onsdag aften.

Efter en tæt spillet første halvleg, der ikke bød på nogle mål, skulle der ikke gå længe før, at målscoringen blev sparket i gang i anden halvleg.

Og her var det Manchester City, der fik sat gang i løjerne med to hurtige kasser af henholdsvis Riyad Mahrez efter 53 minutter og Julián Álvarez efter 58 minutter. 2-0 til Manchester City.

Chelsea havde flere gode chancer, men formåede ikke at passere Stefan Ortega i City-målet, som afløste Ederson – kun en enkelt gang lykkes det, men her blev målet annulleret for offside.

Medie: FC Barcelona er nu igen klar til at hente Manchester City-stjerne efter Piqués pensionering