VM 2022

2 min læsningAaB’s Nadrani afviser dødstrusler: Det er helt forkert

AaB har tirsdag valgt at fritage forsvarsspilleren Yahya Nadrani fra træning, og nu er der efter sigende nyt i sagen.

2 min læsning
Yahya Nadrani afviser at han skulle have kommet med dødstrusler til holdkammeraten Younes Bakiz.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Trusler på livet mod holdkammeraten Younes Bakiz.

Det er ifølge Ekstra Bladet det, der har fået AaB til tirsdag at suspendere forsvarsspilleren Yahya Nadrani fra nordjydernes træning på ubestemt tid.

Intet er bekræftet fra officiel hold, men ifølge det danske medie skulle det altså være umiddelbart inden søndagens kamp mod Silkeborg, at truslerne angiveligt skulle være faldet.

Både Nadrani og Bakiz spillede søndagens kamp mod Silkeborg til trods for den tilspidsede situation, men det kan der ligeledes vise sig at være en fornuftig forklaring på.

Yahya Nadrani er født i Frankrig men er marokkansk statsborger, og netop det faktum skulle efter sigende være med til at have kompliceret tingene.

Younes Bakiz er nemlig ligeledes af marokkansk afstamning, og de to har derfor kunnet kommunikere uden andre i omklædningsrummet har kunnet forstå det.

Direkte adspurgt, om Nadrani truede Bakiz på livet, svarer den 25-årige forsvarsspiller Ekstra Bladet:

Problemer i AaB: Spiller smidt af holdet på ubestemt tid

– Det er helt forkert. Det var en privat diskussion mellem Younes og mig. Ingen hørte, hvad der blev sagt, uanset hvem der spreder sladder og usandheder omkring dette.

– Jeg vil kæmpe med loven på min side, så pas på med at koble ting sammen, når der ingen beviser er.

Både Younes Bakiz og Yahya Nadrani er nytilkomne i AaB-truppen. Men Bakiz blev købt i Viborg denne sommer, så kom Nadrani på en fri transfer i midten af september.

Nadrani er født i franske Saint-Etienne, hvor han fik sin fodboldmæssige opdragelse. I januar 2019 hentede belgiske Seraing ham til belgisk fodbold, hvor han var indtil denne sommer, hvor hans kontrakt udløb.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer