VM 2022

2 min læsningDaniel Wass er blandt de 21 udvalgte til VM-truppen: Noget af det største

Daniel Wass er blandt de 21 spillere, som Kasper Hjulmand har valgt at tage med til VM 2022 i Qatar. Selvom den 33-årige landsholdsspiller har prøvet lidt af hvert i sin karriere, så er glæden ved at være udtaget ikke til at tage fejl af.

2 min læsning
Daniel Wass, VM-trup, VM 2022, VM Qatar, Danmark trup VM, Brøndby.

Daniel Wass har prøvet lidt af hvert i sin karriere, men et VM kan ikke forklejnes hos den garvede landsholdsspiller.

Således kunne Kasper Hjulmand mandag aften løfte sløret for, at den 33-årige Brøndby-back- og midtbanespiller var blandt de 21 danske spillere, som indtil videre har sikret sig en billet til VM 2022 i Qatar.

– Det bliver en kæmpe oplevelse. Noget af det største, du kan opnå som fodboldspiller. Jeg glæder mig helt vildt og er spændt – selvom der lige er halvanden uge endnu, lød nogle de første ord ovenpå udtagelsen fra Daniel Wass.

Daniel Wass var også en del af den EM-trup, der forrige sommer gik hele vejen til semifinalen, og som var med til at skabe minder for livet hos en masse danskere.

Her var Daniel Wass blandt andet imponeret over det sammenhold, som den danske landsholdstrup havde. Og netop sammenholdet er ikke uden betydning.

– Det betyder rigtig, rigtig meget. Det er et ubeskriveligt sammenhold, vi har. Det er svært at sætte ord på. Vi snakker mange gange om, at det skal opleves.

– Det er unikt, det vi har. At vi kunne være sammen under EM i syv uger, uden at nogen fik lejrkuller eller noget som helst – det siger bare meget om vores hold. Det er fedt at være med landsholdet.

Danmark har VM-truppen klar: Her er de første 21 spillere

Selvom der er blevet udtaget 21 spillere til VM-truppen, mangler der fortsat at blive sat navn på fem yderligere.

Kasper Hjulmand har fortalt, at det kommer til at ske i løbet af ugen.

Danmark spiller sin første kamp ved VM-slutrunden den 22. november mod Tunesien.

Kasper Hjulmand har kun udtaget 21 spillere: 10-12 spillere er i spil til de sidste pladser

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer