VM 2022

1 min læsningCornelius er ikke den eneste: Messi har kastet op flere gange

I søndagens kamp mod Lyngby kastede Andreas Cornelius op på banen, men han er ikke den eneste, der har fået det dårligt i en kamp.

1 min læsning
Lionel Messi har tidligere haft problemer med at kaste op i kampene, men den tidligere FC Barcelona-stjerne er kommet over det.
Christian Hartmann/Reuters/Ritzau Scanpix

Andreas Cornelius og Lionel Messi er på mange punkter modsætninger på fodboldbanen.

Men efter Cornelius søndag brækkede sig i kampen mod Lyngby, har de i hvert fald en ting tilfælles. Lionel Messi har også kastet op på banen. Flere gange.

Det skete blandt andet i VM-finalen i 2014. På fodboldens allerstørste scene blev Lionel Messi dårlig i løbet af kampen, og pludselig brækkede han sig.

VM-finalen er ikke den eneste gang, det er sket for Messi. I en venskabskamp mod Rumænien 2014 kastede han nemlig også op, men i dag mener han, at der er kommet styr på problemet.

– Jeg har spist dårligt i mange år. Da jeg var i starten af tyverne spiste jeg meget chokolade, argentinske kager, sodavand. Nu spiser jeg godt. En gang imellem skader lidt vin heller ikke. 

– Jeg bemærkede en masse forandring ved spørgsmålet om opkastning. Der blev sagt mange ting. Til sidst ændrede jeg vaner, og det skete ikke mere, forklarede Messi ifølge Mundo Deportivo i 2018.

NBA-stjerne blander sig i oversøisk Messi-eventyr: Jeg køber sæsonbilletter

I øjeblikket er det ikke dårlig mave, Messi døjer med, men i stedet en skade, der holdt ham ude af PSG’s seneste kamp imod Lorient, men de resterende stjerner vandt alligevel 2-1.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer