VM 2022

1 min læsningNBA-stjerne blander sig i oversøisk Messi-eventyr: Jeg køber sæsonbilletter

Lionel Messi er kraftigt rygtet til Inter Miami til sommer, og selvom NBA-stjernen, Josh Hart, befinder sig på den amerikanske vestkyst, 5000 kilometer fra Miami, har han tænkt sig at købe sæsonkort, såfremt skiftet bliver en realitet.

1 min læsning
Der florerer rygter om, at Lionel Messi skifter europæisk fodbold ud med den amerikanske MLS til sommer. Det vækker stor opsigt, også i NBA.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Med kontraktudløb i PSG til sommer er rygterne vedrørerende Lionel Messis fremtid så småt begyndt at florere.

Indtil videre peger pilen dog i en noget uventet retning, da Inter Miami fra den amerikanske liga MLS forsøger at hente argentineren.

David Beckham er delvis klubejer i Inter Miami, og seneste udmelding er, at man føler sig ret selvsikre om at nå til enighed med Messi.

Det har naturligvis sendt amerikanernes forhåbninger i vejret, og hvis nogen mangler et eksempel på den hype, der er forbundet med tanken om at Messi indtræder i amerikansk sport, så skal man ikke kigge meget længere end mod den bedste basketball-liga i verden, NBA.

Selvom Josh Hart har sin daglige gang i Portland for Trail Blazers, mere end 5000 kilometer fra Miami, kommer NBA-stjernen med en modig udmelding på Twitter.

– Der er ingen chancer for, at Messi skal til Miami næste år… Hvis han skal, så køber jeg sæsonbilletter til sommer, lyder det fra Josh Hart.

Hvis ikke Messi forlænger kontrakten med PSG inden vinterens transfervindue, kan klubber verden over altså frit tilbyde ham en kontrakt og hente magikeren gratis.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer