VM 2022

2 min læsningDelaney om mulig F.C. København-retur: Man skal ikke stole på alt man læser online

Sevillas Thomas Delaney er på det seneste blevet rygtet hjem til F.C. København, men nu maner den tidligere FCK'er til besindighed.

2 min læsning
Thomas Delaney kan muligvis være på vej væk fra Sevilla og på vej hjem til F.C. København. Skifter Delaney til F.C. København. Delaney selv maner til besindighed.
Foto: Marco Steinbrenner/AP/Ritzau Scanpix

Rygterne florer igen og igen om en mulig retur til F.C. København.

Delaney er på mange måder indbegrebet af F.C. København, og mange fans drømmer om, at den danske landsholdsspiller snart vender hjem til Parken.

Men er Delaney i virkeligheden på vej hjem, eller er det bare tomme rygter?

Forleden kunne en spansk avis fortælle, at Delaney kommer tættere og tættere på en retur til F.C. København.

Den tidligere FCK-spiller har haft svært ved at få nok spilletid i spanske Sevilla, hvor det endnu ikke er blevet til fuld spilletid i denne sæson og flere kampe på bænken.

Spansk avis: Delaney nærmer sig FCK-retur

I et interview med Viaplay tager Thomas Delaney bladet fra munden og sætter ord på de rygter, der på nuværende tidspunkt florer om en mulig retur til F.C. København.

– Jamen jeg læser jo også om mig selv og F.C. København. Der er mange rygter for tiden. Jeg tror en god tommelfingerregel for alle, det er at man ikke skal stole på alt, hvad man læser online.

– Jeg har ikke lyst til at kommentere specifikt på de forskellige historier, men det er en never-ending-story med mig og FCK, og det er det jo af gode grunde.

– Et er, at jeg har været der i rigtig mange år og har haft succes, og jeg er jo FCK-fan og har stadig tænkt mig at komme tilbage en dag. Så jeg er ikke uforstående over, at rygterne florerer, men det er selvfølgelig noget uro, som jeg helst havde været fri for.

Thomas Delaney spillede seneste i F.C. København tilbage i 2016. Ved årskiftet til 2017 skiftede han til tyske Werder Bremen, hvorfra han efterfølgende tørnede ud for Borussia Dortmund og senest Sevilla.

Sammen med Sevilla tager han i dag imod F.C. København i Champions League i et vigtigt opgør om videre europæisk deltagelse.

Kampen sparkes igang tirsdag klokken 18:45 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Du kan se hele interviewet med Thomas Delaney i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer