Highlights: Smuk Mathias Jensen assist var ikke nok for Brentford – Zanka blev skurken i overtiden

Brentford havde fire danskere i aktion, da deres comeback-forsøg blev afværget af Nottingham Forest i de døende minutter af overtiden.

Brentford spillede Premier League-kamp imod Nottingham Forest.
David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Brentford var få minutter fra at levere et comeback på City Ground, men danskerklubben holdt ikke stand imod Nottingham Forest og kampen endte 2-2.

Til kampen havde Thomas Frank valgt Mads Roerslev og Mathias Jensen til startopstillingen, imens Mikkel Damsgaard blev sendt på banen efter en time i forsøget på at kreere chancer til et føringsmål. Mathias ‘Zanka’ Jørgensen kom også i spil fra bænken til sidst, hvor han fik en uheldig hovedrolle.

Nottingham Forest scorede kampens første mål efter 20 minutter, da Morgan Gibbs-White bragede bolden ind, men i overtiden af første halvleg udlignede Bryan Mbeumo hjemmeholdets føring, da han scorede på straffespark.

Efter 75 minutter sendte danske Mathias Jensen en millimeterpræcis aflevering ned bag Forest-bagkæden til Yoane Wissa, som elegant lobbede bolden over Dean Henderson i målet.

Det lykkedes dog ikke for Brentford at forsvare 2-1 føringen hjem. I kampens femte overtidsminut blev Mathias ‘Zanka’ skurken, da han var uheldig med at score selvmål.

Dermed endte kampen 2-2, hvorfor Forest rykker op på siden af Wolves i bunden, da Birmingham-klubben lørdag eftermiddag tabte 3-2 til Brighton.