VM 2022

1 min læsningMedie: FC Barcelona er nu igen klar til at hente Manchester City-stjerne efter Piqués pensionering

LaLiga-klubben FC Barcelona er nu angiveligt klar til at bruge nogle af de penge, som er kommet tilovers efter Piqués pensionering, på en af Manchester Citys stjerner.

1 min læsning
FC Barcelona har igen snøren ude efter Manchester Citys Bernardo Silva, efter klubben har fået frigivet penge fra Piqués pensionering.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Barcelona er nu angiveligt klar til igen at give den gas på transfermarkedet.

Denne gang i transfervinduet i januar, hvor klubben angiveligt netop har fået frigivet en stor sum penge på baggrund af højtlønnede Piqués pensionering.

Og her vil catalanerne angiveligt gå efter én af de spillere, som også var målet i sommerens transfervindue. Det skriver det spanske medie, SPORT.

FC Barcelona skulle ifølge mediets oplysninger være klar til at hente Manchester Citys Bernardo Silva allerede i januar.

LaLiga-klubben blev, som nævnt, sat i forbindelse med Silva allerede i sommeren, men havde angiveligt ikke ressourcerne til en transfer.

De ressourcer menes klubben så at have nu.

Guardiola om Silva-rygter: Han kan virkelig godt lide Barcelona

Bernardo Silva har tidligere været ude at bekræfte, at han ønskede at forlade Manchester City i løbet af den forrige sommer grundet personlige årsager.

Her handlede det blandt om hjemve og ensomhed. Det kan du læse mere om HER.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer