Premier League

Manchester City-stjerne bekræfter: Ville væk i sommer

Portugisiske Bernardo Silva slår i et interview fast, at han ønskede at forlade Manchester City i sommer på grund af personlige årsager.

En af Manchester Citys store stjerner i denne sæson har været Bernardo Silva. Nu fortæller portugiseren, at han ville væk fra klubben i sommer.
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix.

Manchester City har været blandt de bedste hold i hele Europa i denne sæson, hvor de har fejet det meste modstand af banen uden problemer.

En af de spillere, som har været arkitekterne bag de mange suværene City-præstationer, er portugisiske Bernardo Silva. Inden denne sæson gik der dog rygter om, at den kreative midtbanespiller ønskede at forlade klubben.

I et langt interview med The Times kommer Manchester City-spilleren ind på, hvor tæt han egentlig var på et exit fra Premier League-klubben i sommer.

– Jeg havde en snak med klubben, fordi jeg ikke var glad for mit liv her, og jeg ønskede at være tættere på min familie.

– Det havde dog ikke noget med klubben at gøre. Jeg elsker Manchester City. Jeg elsker mine holdkammerater, jeg elsker fansene og jeg elsker klubben. Efterfølgende skete der dog ikke noget, så jeg blev, men jeg vil altid give mit bedste for klubben, så længe jeg er her, siger Bernardo Silva og uddyber, hvorfor han ville væk:

Guardiola: Kun fem hold stiller sig ikke tilbage mod os

– Jeg følte mig en lille smule alene i England, og jeg var ikke særlig glad for mit liv her. Og hvis du ikke er glad, så gør du heller ikke dit job lige så godt, som du gør, når du er glad.

– Jeg havde det helt okay fysisk, men hvis du ikke udfører dit job med et smil på læben, så vil du ikke gøre det ordentligt.

Bernardo Silva har i denne sæson spillet 35 kampe for Manchester City, hvor det er blevet til ti scoringer og tre assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P