VM 2022

2 min læsningIsaksen om europæisk avancement: Meget skyldes tilskuerne

FC Midtjylland spillede sig onsdag videre fra gruppespillet i Europa League. Østrigske Sturm Graz besøgte torsdag MCH Arena i den...

2 min læsning
FC Midtjylland's stjerne offensiv Gustav Isaksen tildeler Ulvenes fans en del af æren for at de nu er videre i Europa League.

FC Midtjylland spillede sig onsdag videre fra gruppespillet i Europa League.

Østrigske Sturm Graz besøgte torsdag MCH Arena i den sidste gruppekamp, og med en 2-0 sejr spillede herningenserne sig altså videre på historisk vis ved at sikre sig andenpladsen.

Vildt drama: FC Midtjylland vinder og spiller sig videre i Europa League

Gustav Isaksen viste igen europæisk topform med oplæg til begge scoringer. Beskedent retter han en del af æren til FCM-tilhængerne, der ifølge den 21-årige kantspiller, har været med til at bære spillerne videre til ottendedelsfinalerne.

– Først og fremmest vil vi som hold gerne sende en tak til alle fansene. Det var rigtig fedt. Og vi har fået en kæmpe opbakning på hjemmebane gennem hele denne her pulje. Vi har været gode på hjemmebane, og meget af det skyldes vores tilskuere, siger Gustav Isaksen til FC Midtjylland.

Samtlige hold i FC Midtjyllands pulje bestående af Lazio, Feyenoord og Sturm Graz endte a point med otte af slagsen. Dermed skrev de sammen europæisk historie, som den første pulje nogensinde til at dele pointene ligeligt imellem dem.

Alle tænkelige scenarier lå også i baghovedet på Gustav Isaksen og holdkammeraterne, inden de gik på banen torsdag.

– Vi kørte alle scenarier igennem, men førsteprioteten var at vinde kampen. Det var fedt at få et tidligt mål, og så måtte den kriges hjem. Så var det fedt, at vi scorer til 2-0. Det var surt, at vi ikke scorer en mere og går videre som nummer 1, men vi skal være glade for at gå videre. Det har været en voldsom pulje, understreger Isaksen.

Overblik: Dem kan FC Midtjylland trække i første knockout-runde i Europa League

Læs artiklen ovenover for at se hvilke modstandere FC Midtjylland kan trække i ottendedelsfinalerne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer