VM 2022

2 min læsningHorsens’ dobbeltmålscorer: Duellerne var nøglen… dem vandt vi

Aron Sigurdarson var blandt AC Horsens' helte fredag aften i storsejren over Randers på CASA Arena.

2 min læsning
AC Horsens-angriberen Aron Sigurdarson viste sikkerhed fra straffesparkspletten af to omgange, da han og holdkammeraterne vandt 5-1 over Randers.

AC Horsens spillede op til sit bedste fredag aften.

Randers FC besøgte CASA Arena, og her fik kronjyderne sig noget af en overraskelse, da Horsens leverede en magtdemonstration til slutresultatet 5-1.

Highlights: Horsens afvæbnede og udslettede Randers med 5-1

Horsens-angriberen Aron Sigurdarson blev dobbeltmålscorer med to sikre straffespark. Han var naturligvis tilfreds med holdets samlede indsats, men før han ville tale om sejren, rettede han tankerne mod Randers-keeperen Patrik Carlgren, der røg i et uheldigt sammenstød kort før islændingens anden scoring.

– Det er svært at snakke om kampen, uden at snakke om hændelsen med Carlgren. Så alt det bedste til ham.

– I starten af kampen følte jeg, at vi havde virkelig god energi. Det var en fysisk hård kamp, som jeg føler, vi sad på med fem mål og en god kampånd. At vinde duellerne var nøglen i denne her kamp, og dem vandt vi, siger Aron Sigurdarson til TV3 SPORT.

CASA er blevet en uigennemtrængelig fæstning, som kun Brøndby har formået at forlade med en sejr i denne sæson. Med 17 hjemmebane point ud af otte mulige har Sigurdarson også svært ved ikke at rose holdets form i Horsens.

– Vi er virkelig gode på hjemmebane. Vi har tabt en her imod Brøndby. Det er det eneste nederlag, vi har haft hjemme. Vi er virkelig gode, og vi har meget selvtillid. Med denne her energi giver vi alle hold i ligaen kamp til stregen, så man kan godt sige, at det er vores bedste præstation i sæsonen, lyder det fra Sigurdarson.

Med sejren lægger Horsens afstand til nedrykningsstregen, så de nu har syv point ned til AaB på 11. pladsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer