Highlights: Horsens afvæbnede og udslettede Randers med 5-1

Randers FC ledte efter oprejsning efter seks kampe uden en sejr. I stedet fandt de et sviende nederlag, da AC Horsens leverede en magtdemonstration på eget græs.

AC HORSENS- Randers FC Highlights LIve

Efter seks kampe uden en sejr ledte Randers FC efter oprejsning fredag. Her gæstede Kronjyderne oprykkerne fra AC Horsens, der, med udgangspunkt i den modsatte ende af tabellen, kunne lægge afstand til nedrykningstregen.

Efter slutfløjt stod kampen som en af Randers’ absolut værste præstationer nogensinde, mens Horsens omvendt bragede igennem til en storsejr på 5-1.

Hjemmeholdet kom bedst fra land og pressede Randers i bund, og efter 35 minutter blev overtaget omdannet til scoring, da Adam Andersson noget uheldigt sparkede bolden i eget net.

Herefter forvandlede opgøret sig til en sand tenniskamp. Randers-holdkammeraten Marvin Egho ryddede op efter fejlen et minut senere med en skarp afslutning i det korte nettag til 1-1, og igen… Under et minut senere bragte Jonas Gemmer så Horsens i front på ny.

Horsens bevarede momentum i starten af anden halvleg, hvor Aron Sigurdarson eksekverede sikkert fra ellevemeterpletten til 3-1. Ti minutter senere blev stemningen fra tribunerne erstattet med komplet tavshed.

Randers-keeperen Patrik Carlgren indgik i et forfærdeligt sammenstød med en Horsens-spiller, hvorefter han lå bevidstløs i græsset, indtil han blev sendt på hospitalet. Sammenstødet gav Horsens et straffespark, som Sigurdarson igen sparkede sikkert i målet til 4-1.

Carlgrens uheld gav mandskaberne 13 minutters overtid, og den chance greb Horsens til at fuldende magtdemonstrationen med scoringen til 5-1 af Mikkel Lassen.

AC Horsens 1-0 Randers FC (Adam Andersson – Selvmål, 35′).

AC Horsens 1-1 Randers FC (Marvin Egho, 37′)

AC Horsens 2-1 Randers FC (Jonas Gemmer, 38′)

AC Horsens 3-1 Randers FC (Aron Sigurdarson, 49′)

AC Horsens 4-1 Randers FC (Aron Sigurdarson, 71′)