VM 2022

7 min læsningHvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Nu skal der i den grad jagtes revanche i tiende runde!

Det er blevet tid til tiende runde af BIG 9, hvor Allan Hvid og Kristian M. Korotayev begge jagter revanche efter en rædderlig niende runde.

7 min læsning
Hvid og Korotayev
BIG 9: Allan Hvid mod Kristian Korotayev. Grafik: campo.dk

BIG 9, som er Bet25’s puljespil i Danmark, er tilbage med endnu en kupon, hvor du skal forudsige om ni europæiske kampe ender 1, X eller 2 og om der bliver scoret over eller under 2,5 mål i kampene.

Denne gang med særligt udvalgte kampe fra Premier League, LaLiga og Serie A, hvor hold som Manchester City, FC Barcelona, Napoli og AC Milan alle skal i aktion.

I tiende runder jagter både Allan Hvid og Kristian M. Korotayev i den grad revanche efter en rædderlig niende runde, hvor førstnævnte ramte fem ud af ni, og Korotayev var historisk ringe med tre ud af ni ramte udfald.

Det har dog ikke rykket det store i det samlede regnskab – som man kan finde nederst i artiklen – hvor tiende runde kan vende op og ned på det hele med masser af uenigheder blandt de to.

Når du opretter din kupon på bet25.dk, kan du altid vælge at gardere flere af dine kampe – nøjagtig ligesom på en klassisk tipskupon.

BIG 9

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoreret artikel

Kamp 2: Manchester City – Fulham (KOROTAYEV)

Kampstart lørdag klokken 16:00

Back to basics. Det er Korotayevs mantra, inden rundestart til denne uges udgave af BIG 9 efter en historisk ringe præstation senest, hvor det blot blev til tre ud af ni ramte kampe.

Derfor skal vi i det første ‘sikre’ spil fra Korotayev en tur til Etihad Stadium i Manchester, hvor City lørdag eftermiddag tager imod offensivt-mindede Fulham i Premier League.

På hjemmebane har Manchester City i indeværende sæson nemlig ikke spillet én eneste hjemmekamp med under 2,5 scoringer. Således har holdets ni hjemmekampe i denne sæson indtil videre budt på intet mindre end 45 scoringer, hvilket giver et gennemsnit på fem mål pr. kamp.

Læg dertil, at man fortsat er ubesejrede på Etihad Stadium, hvor Erling Haaland efter alt at dømme igen vender retur for Pep Guardiola, der har måtte undvære Premier League-topscoreren til sygdom og småskader i de seneste par kampe.

Fulham, der har overrasket mange i denne sæson efter sin oprykning i sommer, ligger i skrivende stund nummer syv i tabellen og er allerede oppe på 22 sæsonscoring, som kun Manchester City, Arsenal, Tottenham, Newcastle og Liverpool har gjort bedre.

Det er derfor slet ikke utænkeligt, at Fulham sagtens kan komme på måltavlen mod Manchester City, der dog må og skal tage en kæmpe favoritrolle på sig, da de fortsat jagter at få vippet Arsenal af førstepladsen.

Anbefaling: 1 og over 2,5 mål

Erling Haaland vender højest sandsynligt retur for Manchester City lørdag eftermiddag, og skal han fortsætte sine takter fra sæsonindledning, kan der vente et hattrick fra nordmanden, der kan give den fuld gas før den snart forestående VM-slutrunde, hvor Norge som bekendt ikke er kvalificeret til. Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

Kamp 9: FC Barcelona – Almeria (HVID)

Kampstart lørdag klokken 21:00

I det andet ‘sikre’ spil anbefaler Allan Hvid at kigge mod Camp Nou og Barcelona, hvor Xavis tropper for første gang siden 0-3 nederlaget til Bayern München vender hjem til vante omgivelser.

Her kommer nedrykningskandidaterne fra Almeria på besøg i LaLiga, der nok engang tegner til at blive et tæt parløb mellem Real Madrid og FC Barcelona i jagten om det spanske guld.

Derfor skal Barca bruge en sejr og alle tre point i sådan et opgør, hvis man skal holde trit med Real Madrid og bibeholde sine gulddømme. Læg dertil, at Almeria i sine tre seneste udekampe er gået fra banen som tabere i opgør, der alle er endt med over 2,5 mål.

Kigger man samtidig på FC Barcelonas form, så kommer de med to dugfriske udesejre og en målscorer på 2-5, hvor man senest fik tanket selvtillid med en sejr på 2-4 mod Viktoria Plzen i Champions League.

Her blev Robert Lewandowski desuden sparet, så mon ikke den målhungrende LaLiga-topscorer har tanket sulten og kræfterne op til lørdagens dyst, hvor han skal føje flere sæsonscoringer til sine 13 ligamål.

Anbefaling: 1 og over 2,5 mål

FC Barcelona har fået tanket masser af selvtillid i de seneste to kampe, hvor man i midtugen scorede fire mål mod Viktoria Plzen i Champions League. Nu vender man igen hjem til Camp Nou for første gang siden 0-3 nederlaget til Bayern München, hvor Almeria kommer på besøg i LaLiga. Foto: David W Cerny/Reuters/Ritzau Scanpix

Ugens BIG 9-kupon

I udsendelsen spiller Allan og Kristian altid 64 rækker til en værdi af 0,50 kroner pr. række. Det giver altså en samlet kuponpris på 32 kroner. Her kan du se, hvordan de to kuponer ser ud i denne runde.

OBS: Husk at bruge dit Wildcard (W) som er en gratis helgardering på hver kupon.

I denne runde er Hvid og Korotayev helt enige om udfaldet på deres to ‘sikre’ spil, hvor de begge satser på to målrige kampe og hjemmebanesejre.

Her tager Pep Guardiola og Manchester City hjemme på Etihad Stadium nemlig imod Fulham i Premier League, hvor både Hvid og Korotayev spår en City-sejr med over 2,5 mål i kampen.

Heldet forfølger skibonit: Sen scoring sikrede Ole kæmpegevinst på BIG 9

I LaLiga venter der sent lørdag aften et opgør mellem FC Barcelona og Almeria på Camp Nou, hvor både Hvid og Korotayev også er helt enige om udfaldet.

Her satser de nemlig begge på, at Barca taget favoritværdigheden på sig og besejrer nedrykningskandidaterne i en kamp, hvor der bliver scoret over 2,5 mål.

Og som du kan se herunder, så vælger Allan og Kristian – traditionen tro – at placere deres Wildcards på hver sin kamp.

Kristian M. Korotayevs kupon til weekenden. Husk rundestart lørdag den 5. november klokken 16:00.
Allan Hvids kupon til weekenden. Husk rundestart lørdag den 5. november klokken 16:00.

Det interne regnskab: Allan Hvid mod Kristian Korotayev

I det interne regnskab fører Korotayev fortsat over Hvid efter en historisk ringe niende runde, hvor han blot ramte tre ud af ni rigtige mod Hvids fem ud af ni.

I tiende runder jagter både Allan Hvid og Kristian M. Korotayev derfor i den grad revanche efter en rædderlig runde, hvor Korotayev i det samlede regnskab nu fører med to.

Korotayev fører fortsat det interne regnskab, hvor han er foran med to; med 49 ud af 81 korrekt ramte udfald mod Hvids 47 ud af 81, inden vi går ind i tiende runde af BIG 9.

Annoncørbetalt indholddenne artikel er en sponsoreret artikel

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer