Highlights: Real Madrid gennembankede Matt O’Riley og resten af Celtic

Real Madrid var pisket til sejr over Celtic, hvis de selv ville sikre sig førstepladsen i Champions Leagues gruppe F - og en sejr blev det i dén grad.

Real Madrid spiller imod Celtic i Champions League.
Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Real Madrid kunne med en sejr over Celtic onsdag aften selv sikre sig førstepladsen i Champions Leagues Gruppe F, og da dommeren efter cirka tre sekunders tillægstid fløjtede kampen af, viste måltavlen da også 5-1 til de forsvarende Champions League-mestre.

Real Madrid skulle kun på seks minutter på at få bragt sig i front, da klodset forsvarsspil og en hånd på bolden i Celtic-feltet førte til et VAR-tjek og efterfølgende straffespark. Luka Modric tog sig sikkert af førsøget fra 11-meter-pletten.

Et kvarter senere udbyggede Rodrygo Real Madrids føring til 2-0, da den danske landsholdsbobler, Matt O’Riley, havde hånd på bolden i Celtic-feltet. Endnu et VAR-tjek, endnu et straffe – og endnu et mål til Real Madrid.

Med lidt mere end 30 minutter spillet blev der så fløjtet straffespark i den anden ende, men Celtics Josip Juranovic tabte sin direkte duel med Thibaut Courtois i Real Madrid-målet, og stillingen var fortsat 2-0 til de forsvarende Champions League-mestre.

I anden halvleg blev også til 3-0, 4-0 og 5-0 til hjemmeholdet, inden Celtics Jota fik reduceret til 5-1 på et flot frisparksmål kort før slutfløjt.

Se kampens højdepunkter og statistikker under reklamen.

Real Madrid 1-0 Celtic (Luka Modric, 6′ straffe):

Real Madrid 2-0 Celtic (Rodrygo, 21′ straffe):

Real Madrid 3-0 Celtic (Marco Asensio, 51′):

Dette highlight mangler – kan ses i videoen øverst i artiklen.

Real Madrid 4-0 Celtic (Vinicius Junior, 61′):

Real Madrid 5-0 Celtic (Federico Valverde, 71′):

Real Madrid 5-1 Celtic (Jota, 81′):