Highlights: 17-årig debutant med historisk scoring i City-sejr

Manchester City gik igennem Champions Leagues gruppe G som ubesejrede, og blot 17-årige Rico Lewis skrev historie med sin scoring til 1-1 mod Sevilla onsdag aften.

Rico Lewis, Manchester City, Rico Lewis mål, hvem er Rico Lewis, Manchester City-Sevilla highlights, højdepunkter Champions League.

To uafgjorte og fire sejre – det er, hvad Manchester City har præsteret i Champions League-gruppespillet, efter de onsdag vandt med 3-1 mod Sevilla.

Sevilla bragte sig ellers foran i første halvleg, men med 52 minutter spillet blev Manchester Citys comeback kickstartet af den blot 17-årige forsvarsspiller og Champions League-debutant Rico Lewis, der fik scoret det udlignende mål.

Rico Lewis er dermed den yngste spiller i Champions League-historien til at score i sin første kamp fra start. Den tidligere rekordholder er dette års Ballon d’Or-vinder, Karim Benzema. Rico Lewis er 17 og 346 dage gammel.

Efter 73 minutter sendte Manchester Citys Julian Alvarez hjemmeholdet på sejrskurs med sin scoring til 2-1. 10 minutter senere blev det også til 3-1, da Riyad Mahrez scorede kampens sidste mål.

Se kampens højdepunkter og statistikker under reklamen.

Manchester City 0-1 Sevilla (Rafa Mir, 31′):

Manchester City 1-1 Sevilla (Rico Lewis, 52′):