VM 2022

2 min læsningFCK-back inden sidste CL-kamp: Ikke mange i Dortmund, der ved, hvem jeg er

F.C. Københavns Christian Sørensen håber på spilletid onsdag aften, når Dortmund gæster Parken - og så har han måske en lille fordel overfor Dortmund-stjernerne.

2 min læsning
Champions League, F.C. København, FCK-Dortmund, Christian Sørensen.

F.C. København spiller onsdag aften sin sidste kamp i denne sæsons udgave af Champions League.

Her er de danske mestre forud for opgøret i en position, hvor de hverken kan gøre til eller fra i forhold til tabellen. Det er slut med europæisk fodbold resten af sæsonen, når først fløjten lyder onsdag aften efter 90 minutter plus det løse.

Alligevel er der altid noget at spille for – det et trods alt Champions League.

F.C. København har endnu ikke scoret i gruppespillets fem kampe hidtil, der kommer til at være fyldt op på lægterne i Parken og dansk fodbold vil i dén grad have gavn af point til FCK.

Derudover er det jo en stor oplevelse i sig selv for spillerne, lige så vel som det er et kæmpe udstillingsvindue – både overfor cheftræner Jacob Neestrup, men i særdeleshed også overfor større klubber ude i Europa.

En af de spillere, der håber på at komme i aktion for F.C. København mod Dortmund onsdag aften, er Christian Sørensen.

I et interview med Viaplay fortæller FCK-backen, der blev hentet i Viborg FF i sommer, at han måske har en lille fordel, hvis han kommer på banen.

– Jeg tænker ikke, der er så mange i Dortmund, der ved, hvem jeg er. Det kan være en lille fordel for mig, og så må vi se, hvad det ender med.

– Men jeg tænker da, at jeg på en eller anden måde, hvis jeg skulle få noget spilletid, så skal jeg prøve at bidrage med det, som FCK har hentet – og så må vi se, hvad det ender med, siger Christian Sørensen.

Kampen mellem F.C. København og Dortmund fløjtes i gang i Parken onsdag aften klokken 21.00 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Du kan se interviewet med Christian Sørensen i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer