VM 2022

1 min læsningMarseille-fans benyttede sig af velkendt kneb for at vække Tottenham-spillerne: Se videoen

En gruppe Marseille-fans tog natten til tirsdag ufine metoder i brug, da de i et forsøg på at forstyrre Tottenham-spillernes nattesøvn fyrede fyrværkeri af foran Tottenham-spillernes hotel.

1 min læsning
Tottenham-Marseille, Champions League.

Det er langt fra første gang – og nok heller ikke sidste.

At forstyrre modstanderens nattesøvn i forbindelse med europæiske kampe sker med jævne mellemrum, og natten til tirsdag skete det igen.

Forud for skæbnekampen mellem Marseille og Tottenham tirsdag aften, troppede en gruppe Marseille-fans således op foran Premier League-mandskabets hotel – og så blev himlen ellers fyldt med palmer og bombetter fra diverse batterier.

Sky Sports skriver, at missionen lykkedes for gruppen af Marseilles-fans, da flere af Tottenham-spillerne blev vækket af bragene omkring klokken 01.30 og igen klokken 04.30.

Om det er nok til at hente en sejr i land tirsdag aften, må tiden vise.

Avis: Højbjerg kan se frem til belønning i Tottenham

Gruppen med Marseille og Tottenham er forud for den sidste runde af Champions League-gruppespillet afsindig tæt, og både Marseille og Tottenham kan fortsat nå både at spille sig videre og ryge ud af den prestigefulde turnering.

Kampen mellem Marseille og Tottenham fløjtes i gang i Marseille tirsdag aften klokken 21.00 og kan ses på TV3 SPORT og Viaplay.

Du kan se en video af Marseille-fansenes forsøg på at vække Tottenham-spillerne med fyrværkeri nedenfor.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer