VM 2022

2 min læsningDM-guld, landsholdet, Messi og Pione Sisto: Få overblikket over Yankuba Mintehs seneste døgn

OB's Yankuba Minteh har haft en perlerække af citater og gode historier det seneste døgn. Campo.dk har samlet et overblik her.

2 min læsning
Yankuba Minteh, OB, Superligaen.

OB’s blot 18-årige Yankuba Minteh har været i højt humør, siden han var med til at sejre ude mod FC Midtjylland mandag aften.

Sidenhen er der dukket en mindre håndfuld gode historier op med den unge gambianer, som blandt andet tror på et mesterskab til OB.

Vi har samlet et overblik her.

Yankuba Minteh tror på guld til OB
– Vi spiller virkelig god fodbold i dag (mandag, red.), og hvis vi bliver ved med at spille sådan her, kan vi ende på førstepladsen.

– Jeg har troen på, at vi kan blive mestre, fordi hvis vi bliver ved med at spille sådan her, tror jeg ikke, der er nogle hold, der kan slå os, sagde han efter 2-1-sejren over FC Midtjylland til TV3 SPORT.

Om besøg fra den gambianske landstræner på MCH Arena
Den gambianske landstræner, Tom Saintfiet, var på stadion, da OB gæstede FC Midtjylland mandag aften.

Det skyldes, at Yankuba Minteh for første gang er blevet udtaget til landsholdet i hjemlandet.

– Jeg vidste godt, han var der. Det er stort at få lov til snart at trække i landsholdsdragten. Forhåbentligt får jeg debut for dem, det ville være enormt stort, fortalte Minteh til Fyens Stiftstidende.

Rygnummer skyldes Messi
Yankuba Minteh kunne for første gang trække i OB-trøjen med nummer 30 på ryggen, da OB og FCM spillede mandag aften. Det er samme nummer, som Messi løber rundt med i PSG.

– Mit idol er Lionel Messi, helt fra jeg var barn af, så jeg måtte bare have det nummer. Han (Messi, red) er grunden til, at jeg begyndte at spille fodbold, sagde Minteh til Sport Fyn.

Fik Pione Sistos trøje efter slutfløjt
Yankubah Minteh husker tydeligt Pione Sisto fra FCM’erens tid i LaLiga. Selv er den unge OB’er Barcelona-fan. Efter slutfløjt mandag aften fik han foræret Piono Sistos trøje.

– Jeg så ham ofte, da han spillede for Celta (Vigo, red.), og jeg syntes bare, at han var så god.

– Han dræbte hele tiden mit hold, så det var en kæmpeoplevelse at møde ham. Jeg ser meget op til Sisto og Daramy. De minder om mig, sagde Yankuba Minteh til Ekstra Bladet.

Highlights: OB stjæler sejren i overtiden mod FC Midtjylland

Siden den unge kantspiller kom til OB i sommer, er han allerede blevet rykket op på klubbens førstehold, hvor det sidenhen er blevet til fem kampe med et mål og tre assists til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer