VM 2022

1 min læsningUnited-manager roser sommerkøb: Han er cementen på vores midtbane

Erik ten Hag er glad for sin brasilianske midtbanestjerne Casemiro, der nu for alvor viser sine kvaliteter i Premier League.

1 min læsning
Casemiro bliver kaldt for cementen på Uniteds midtbane
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var mange, som spærrede øjnene op, da det i sommer lykkedes for Manchester United at lokke Casemiro til klubben fra Real Madrid.

Her har den brasilianske landsholdsspiller langsomt tilpasset sig den engelske spillestil, hvor man først nu for alvor ser de indlysende kvaliteter, han besidder.

Det samme gør klubmanager Erik ten Hag også, hvor han nu har givet sin midtbanestjerne lidt af en betegnelse:

– Jeg kalder ham for cementen på vores midtbane, lød det således fra Erik ten Hag på pressemødet efter holdets 1-0 sejr over West Ham ifølge Manchester Uniteds hjemmeside.

– Jeg synes, at han både med og uden bold gør en kæmpe forskel, og giver holdet ekstra kant og hjælper dem til at dominere.

Den 30-årige brasilianer har siden ankomsten til Manchester United i sommerens transfervindue spillet 14 kampe i Premier League og Europa League, hvor det i førstenævnte turnering blandt andet er blevet til en enkel scoring og et oplæg.

Highlights: Eriksen assist var nok for United

Manchester United spiller næste gang på torsdag, hvor man på udebane møder Real Sociedad i Europa League, hvor begge hold allerede har sikret sig videre avancement fra gruppespillet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer