VM 2022

1 min læsningDBU i ny Qatar-kampagne: Alle mål i november bliver omsat til støttekroner

DBU har mandag lanceret en ny kampagne, hvor samtlige scoringer i dansk fodbold bliver omsat til støttekroner til fordel for migrantarbejdere i Qatar.

1 min læsning
DBU vil donere penge til Qatar
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

DBU har mandag søsat en ny kampagne, hvor samtlige scoringer i Danmark fra bredde-fodbold til professionel fodbold bliver omsat til kroner og ører og doneret til fordel for migrantarbejdere i Qatar.

Det skriver DBU mandag formiddag på sin hjemmeside.

Helt konkret vil DBU i samarbejde med DBU Bredde, Divisionsforeningen og Kvindedivisionsforeningen donere 10 kroner pr. mål. Det gælder både i bredde- og elitefodbold i hele november måned.

– Vi ser frem til VM og til at støtte Herrelandsholdet, der repræsenterer Danmark. Vi er dog stadig skeptiske overfor de kritisable brud på rettigheder, som nogle migrantarbejdere i Qatar har oplevet.

– Derfor vil vi gerne på vegne af hele dansk fodbold bidrage med midler til migrantarbejdere, så flere kan få bedre forhold og vilkår i fremtiden, lyder det i et fælles statement afsendt af Jesper Møller, der er formand for DBU’s bestyrelse, Bent Clausen, næstformand og formand for DBU Bredde, Thomas Christensen, næstformand og formand for Divisionsforeningen samt Katja Moesgaard, der er forperson for Kvindedivisionsforeningen.

Dansk VM-modstander truet med udelukkelse

VM-slutrunden begynder søndag den 20. november med åbningskampen mellem Qatar og Ecuador klokken 17:00 dansk tid.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer