VM 2022

1 min læsningUEFA betalte Inter tocifret millionbeløb for Eriksen-kompensation

UEFA betalte Inter 22 millioner kroner efter, at Christian Eriksens fik hjertestop i Parken, mens han var på kontrakt i den italienske storklub.

1 min læsning
Efter Christian Eriksens hjertestop i Parken ved EM-slutrunden i 2021 betalte UEFA Inter 22 millioner kroner i kompensation.

Fredag præsenterede Inter deres årsregnskab, og her er Christian Eriksens navn dukket op.

Den danske stjernespiller var på kontrakt hos italienerne, da han under EM i sommeren 2021 faldt om med hjertestop i Parken.

Peter Møller om Hjulmand: Fedt at han er eftertragtet

Detaljerne fra regnskabet går på, at UEFA betalte Inter et tocifret millonbeløb som kompensation, da hændelsen i Parken skete under en UEFA-turnering.

Ifølge det italienske medie, Calciomercato, er der helt nøjagtigt tale om et kompensationsbeløb på omkring 22 millioner kroner, som Inter altså modtog efter episoden.

Christian Eriksen var nødsaget til at finde en ny arbejdsgiver, da hans indopererede hjertestarter ikke er tilladt at spille med i Serie A. Siden har han dog genfundet niveauet i Premier League, først i Brentford og nu i Manchester United, hvor han for alvor er blevet en af manageren, Erik ten Hag’s, udvalgte.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer