VM 2022

1 min læsningPeter Møller om Hjulmand: Fedt at han er eftertragtet

Kasper Hjulmand har haft stor succes som landstræner for Danmark, og det har fået mange til at spekulere om et større trænerjob kan lokke i fremtiden.

1 min læsning
Kasper Hjulmand har været landstræner for Danmark siden 2020.
Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kasper Hjulmand har i den grad fået sat sit aftryk på det danske landshold.

Den folkekære landstræners gode resultater med Danmark har givet anledning til spekulationer om, hvor længe de danske Roligans og spillerne på landsholdet har glæde af ham endnu. Men DBU-direktøren, maner disse bekymringer i jorden.

– Vi har Kasper endnu, og vi har ham i hvert fald, hvis vi følger vores kontrakt. Og han er jo en hæderlig mand, der ikke løber fra sine aftaler, så har vi i en aftale frem til 2024, siger Peter Møller til campo.dk og fortsætter:

– Jeg synes, det er fedt, at han er eftertragtet. Det har han fortjent, og jeg synes, han er en vanvittigt dygtig træner. Heldigvis har vi ham stadigvæk.

Hvis Kasper Hjulmand en dag får et tilbud, som han ikke kan sige nej til, har DBU og Peter Møller en klar profil, som en kommende træner skal passe ind i.

Kasper Hjulmand om kritisable VM-forberedelser: Vi har italesat det!

– Vi har jo en spillestil i DBU og en måde vi gerne vil spille fodbold på, hvor vi har bolden, er dynamiske og har et teknisk og fremadrettet spil, så vi skal jo vælge en træner, som passer til den måde, vi synes, landsholdene skal spille på, siger Peter Møller.

Du kan se hele interviewet med Peter Møller øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer