VM 2022

2 min læsningFC Nordsjælland-profil: Det kan blive rigtig sjovt

Mads Bidstrup forholder sig til FC Nordsjællands guldchancer, efter holdets fremragende start, hvor man topper Superligaen efter 15 runder.

2 min læsning
Mads Bidstrup sætter ord på FC Nordsjællands guldchancer
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland har gang i noget stort i denne sæson, hvor holdet i øjeblikket topper Superligaen med seks point ned til Viborg FF på andenpladsen og med otte point ned til Randers FC på tredjepladsen efter fredagens 2-0 sejr over AC Horsens.

Det har man naturligvis også bemærket hos topholdet internt, hvor Brentford-lejesvenden Mads Bidstrup nu sætter ord på, hvad man kan drive det til i denne sæson:

– Jeg tror på, at det kan blive rigtig sjovt for os. Nu har vi et mål om top seks først, og det skal vi lige nå før vi begynder at drømme videre omkring det, indleder Bidstrup til campo.dk og forsætter:

– Jeg synes, vi har et sindsygt stærkt hold. Vi har en sindsyg stærk trænerbase og nogle sindsygt stærke værdier. Jeg tror på, at det kan blive rigtig sjovt. Vi har et godt træningsmiljø, og jeg tror, at vi kan drive det langt.

Adspurgt, om dette ikke bliver sæsonen, hvor FC Nordsjælland napper guldet igen, som også var tilfældet i 2011/12, svarer FC Nordsjælland-profilen:

– Jeg synes virkelig, at den her sæson er tæt. Det er virkelig svært at vinde kampe. Det er ikke bare.. Det balancerer på en knivsæg. Forskellen på at vinde og tabe er jo markant stor i øjeblikket, så jeg ved sgu ikke.

– Vi mødte jo for nyligt FCK i Parken, og de er stærke. De er svære at spille imod, så det er for tidligt at komme med associationer for hvem der ligesom skal løbe med det, men det ser jo godt ud indtil videre.

Du kan se interviewet med Mads Bidstrup øverst i artiklen.

FCN-forsvarer øjner guldet: Har ikke noget problem med at sige det

FC Nordsjælland skal næste gang i aktion mandag den 7. november, hvor FC Midtjylland tager imod på MCH Arena.

Herefter venter der dem en ottendedelsfinale i Pokalen mod AGF i Aarhus blot tre dage senere.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer