VM 2022

2 min læsningNye Brøndby-ejere: Disse ting ændrer vi ikke på

Brøndbys nye hovedaktionær, Global Football Holding, er både stolte og ydmyge over at blive en del af Brøndby IF, og har samtidig skrevet under på flere ting, som de ikke må ændre i klubben.

2 min læsning
Brøndby IF salg, Brøndby IF pris, Brøndby IF nye ejere GFH.

Det er en stor dag i Brøndby IF’s historie.

Således skifter klubben hovedaktionær, mens Jan Bech Andersen i stedet fortsætter som bestyrelsesformand og nu den næststørste aktionær i klubben.

De nye ejere er et amerikansk sportskonsortium, der går under navnet GFH (Global Football Holdings).

I forbindelse med aktieopkøbet i Brøndby, har Scott McLachlan, der er Head of Global Football hos GFH, og som samtidig indtræder som næstformand i Brøndby, en klar besked til klubbens ansatte og fans.

– Først og fremmest er vi stolte og ydmyge over at blive en del af Brøndby IF. Brøndby IF er kendt for at være dybt forankret i sit lokalsamfund, og i vores dialog med Jan og ledelsen, er dette blevet bekræftet igen og igen.

– Vi er imponerede over det tætte bånd, der eksisterer mellem klubben, fansene og lokalsamfundet, lyder det fra Scott McLachlan på Brøndbys hjemmeside.

Scott McLachlan fortæller videre, at Global Football Holdings er dedikeret til at løfte de fodboldklubber, som de involverer sig i.

GFH er i forvejen ejer og medejer af tre andre klubber, og har derfor også forståelse den skepsis, som visse fans kan have overfor nye ejere.

Blandt andet derfor er det blevet nedfældet på papir, at klubnavn, logo og farver ikke kan ændres.

– Hver fodboldklub har sin egen arv, udvikling og miljø. Hver klub har en unik position, som skal respekteres. Vores opgave hos GFH er at støtte og bringe ressourcer til at løfte den enkelte klub på den platform, de allerede står på og ikke på bekostning af de andre klubber, lyder det fra Scott McLachlan.

Jan Bech: Tilbage til toppen af dansk fodbold – på vores egen måde

GFH er medejer af bundesligaklubben FC Augsburg og er endvidere hovedaktionær i Estoril Praia fra den portugisiske Primeira Liga og SK Beveren fra den belgiske First Division B.

Brøndby IF har indkaldt til pressemøde fredag klokken 13.30.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer