VM 2022

2 min læsningIsaksen efter nederlag i Rom: Vi kan se os selv i spejlet

FC Midtjyllands indsats rakte torsdag aften ikke til mere end et 2-1-nederlag på Stadio Olimpico i Rom - alligevel mener FCM-målscoreren, Gustav Isaksen, at han og holdkammeraterne kan rejse hjem med oprejst pande.

2 min læsning
Gustav Isaksen, FC Midtjylland, Europa League, FCM-Lazio.

Endnu en Europa League-kamp og endnu en flot præstation af FC Midtjyllands 21-årige Gustav Isaksen.

Med otte minutter spillet bragte han de danske gæster i front på Stadio Olimpico i Rom, men som kampen skred frem og Lazio satte det tunge skyts i spil, måtte han sammen med resten af holdkammeraterne se sig slået med 2-1 ved slutfløjt.

Nederlaget til trods, mener den unge offensivprofil, at FC Midtjylland kan rejse fra den italienske hovedstad med oprejst pande.

– Når man får det lidt på afstand, tror jeg, at man vil være glad over præstationen, selvom vi ikke fik et resultat.

– Lige nu ville jeg selvfølgelig hellere have, at vi havde spillet elendigt og fået et point med, men jeg synes, vi kan se os selv i spejlet og tage fra Rom med oprejst pande, siger Gustav Isaksen til FC Midtjyllands hjemmeside.

At den 21-årige FCM’er fik netmaskerne til at blafre i Europa League torsdag aften, er langt fra et enkeltstående tilfælde i dette års udgave af den europæiske turnering.

Det var derimod hans tredje mål i gruppespillets fem kampe, hvor særligt opgøret hjemme på MCH Arena mod Lazio bliver husket for en indsats udover det sædvanlige fra Gustav Isaksen.

Selv har han dog svært ved at svare på, hvorfor han har præsteret på et sådant niveau i Europa League.

– Jeg ved det faktisk ikke. Jeg synes, det er nogle fede kampe, hvor vi kommer nogle sjove steder og får en masse fantastiske oplevelser. Jeg sætter ekstra meget pris på de her kampe, og lige nu er det fedt, at jeg kan omsætte det til gode præstationer på banen.

Stolt FCM-anfører: Det ville være underligt, hvis vi kom her og smadrede Lazio 5-1

Med torsdagens nederlag er FC Midtjylland nu pisket til sejr imod Sturm Graz, når den østrigske klub gæster Herning torsdag i næste uge.

– De kan nøjes med en uafgjort, så det er klart, at det hænger på os. Derfor skal vi ud at angribe og være aggressive fra start, ligesom vi også har været i store dele af de andre kampe.

– Hvis vi samtidig kan få hele stadion med, er jeg overbevist om, at vi kan få de tre point, siger Gustsav Isaksen.

Kampen mellem FC Midtjylland og Sturm Graz bliver fløjtet i gang torsdag klokken 18.45 på MCH Arena.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer