VM 2022

7 min læsningHvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Masser af uenigheder på kuponen i niende runde

Det er blevet tid til niende runde af BIG 9, der denne gang tager os forbi kampe, hvor hold som Liverpool, Chelsea, Dortmund, Juventus og FC Barcelona skal i aktion.

7 min læsning
Hvid og Korotayev
BIG 9: Allan Hvid mod Kristian Korotayev. Grafik: campo.dk

BIG 9, som er Bet25’s puljespil i Danmark, er tilbage med endnu en kupon, hvor du skal forudsige om ni europæiske kampe ender 1, X eller 2 og om der bliver scoret over eller under 2,5 mål i kampene.

Denne gang med særligt udvalgte kampe fra Premier League, LaLiga, Serie A og Bundesligaen, hvor hold som Liverpool, Chelsea, Brentford, Dortmund og FC Barcelona alle skal i aktion.

I niende runde er der masser af uenigheder mellem Allan Hvid og Kristian Korotayev på de to kuponer, hvor der derfor kan blive rykket gevaldigt i det interne regnskab, som du finder en stilling på allernederst i artiklen.

Når du opretter din kupon på bet25.dk, kan du altid vælge at gardere flere af dine kampe – nøjagtig ligesom på en klassisk tipskupon.

BIG 9

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoreret artikel

Kamp 3: Liverpool – Leeds (KOROTAYEV)

Kampstart lørdag klokken 20:45

Det første ‘sikre’ spil fra Korotayev skal vi en tur til Anfield for at finde. Her tager Liverpool nemlig imod Leeds i Premier League.

En turnering, hvor Jürgen Klopps mandskab har haltet gevaldigt efter i denne sæson, hvor man efter 11 færdigspillede runder blot er placeret som nummer otte i tabellen. Godt ser det heller ikke ud for lørdagens gæster fra Leeds, der inden kampen er placeret under stregen med blot ni point efter 11 kampe.

Det er derfor to mandskaber, der på hver sin måde er desperate efter alle tre point. Der kan dog ikke herske tvivl om, at The Reds er kæmpefavoritter til opgøret, hvilket de også kommer til at vise, efter de igen er begyndt at vise offensive takter, der minder om det, man i nyere tid har kendt Liverpool, Jürgen Klopp og ikke mindst Mohamed Salah for.

Således udraderede man også Ajax på udebane i Amsterdam i midtugen med 0-3 i Champions League, hvor man samtidig fik sikret sig et vigtigt avancement til ottendedelsfinalerne.

Nu skal fokus i stedet rettes mod Premier League, hvor de sent lørdag aften bør få en sikker hjemmesejr i en kamp med over 2,5 scoringer.

Anbefaling: 1 og over 2,5 mål

Liverpool vandt den seneste kamp med 0-3 på Johan Cruijff ArenA mod Ajax Amsterdam i Champions League, hvor Mohamed Salah, Darwin Núñez og talentfulde Harvey Elliott alle kom på tavlen. Nu gælder det igen Premier League, hvor man har hårdt brug for en sejr og alle tre point for at gøre sig gældende i topstriden. Det kommer til at gå ud over formsvage Leeds United, som har tabt seks ud af de seneste otte kampe, hvor man i samme periode er uden en eneste sejr. Foto: John Thys/AFP/Ritzau Scanpix

Kamp 4: Newcastle – Aston Villa (HVID)

Kampstart lørdag klokken 16:00

I det andet ‘sikre’ spil anbefaler Allan Hvid at kigge mod St James’ Park, hvor Newcastle United tager imod Aston Villa, som har vist forfærdelig form og på baggrund af dette valgte at afskedige holdets manager Steven Gerrard.

Han er i stedet blevet erstattet med den tidligere Paris Saint-Germain- og Arsenal-manager Unai Emery, der dog først kommer til at stå på sidelinjen ved Villas næste kamp på grund af manglende arbejdstilladelse. Til gengæld har Newcastle vist stabilitet og god defensiv struktur, hvilket har ført dem op på en fjerdeplads, som de sidder tungt på før lørdagens kamp.

Således er Eddie Howes tropper inde i lidt af en stime, hvor man indtil videre blot har tabt én sølle kamp i sæsonen og på hjemmebane fortsat har det første nederlag til gode. Læg dertil, at man har masser af offensiv power med formstærke Miguel Almirón og altid træfsikre Callum Wilson, hvorfor Newcastle United bør vinde komfortabelt i et opgør, hvor der bliver lavet mere end 2,5 mål.

Anbefaling: 1 og over 2,5 mål

Callum Wilson og Miguel Almirón viser storform for tiden, hvor de senest med en scoring hver lagde fundamentet for en udesejr på 1-2 over Tottenham. Faktisk er det for sidstnævntes vedkommende blevet til intet mindre end fem Premier League-mål i de seneste fem kampe, hvorfor Aston Villa bør være mere end opmærksomme på den paraguayanske landsholdsspiller. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Ugens BIG 9-kupon

I udsendelsen spiller Allan og Kristian altid 64 rækker til en værdi af 0,50 kroner pr. række. Det giver altså en samlet kuponpris på 32 kroner. Her kan du se, hvordan de to kuponer ser ud i denne runde.

OBS: Husk at bruge dit Wildcard (W) som er en gratis helgardering på hver kupon.

Kristian satser på en målfattig og en målrig kamp på de to ‘sikre’ spil, hvor Chelsea og Liverpool hver især skal i aktion.

Her skal Chelsea og Graham Potter nemlig en tur til Brighton i et opgør, som Korotayev spår til at ende med en en smal Chelsea-sejr med under 2,5 mål, mens han også forudser, at kampen mellem Liverpool og Leeds ender med en hjemmesejr med over 2,5 mål.

Allan kigger også mod Anfield, hvor han også forventer en Liverpool-sejr med over 2,5 mål som udfald, men har derudover også stor fidus til Newcastle.

Hjemme på St James’ Park tager de nemlig imod Aston Villa, hvor Hvid anser en sejr til hjemmeholdet med over 2,5 mål i kampen, som det mest indlysende valg.

Og som du kan se herunder, så vælger Allan og Kristian – traditionen tro – at placere deres Wildcards på hver sin kamp.

Kristian M. Korotayevs kupon til weekenden. Husk rundestart lørdag den 29. oktober klokken 16:00.
Allan Hvids kupon til weekenden. Husk rundestart lørdag den 29. oktober klokken 16:00.

Det interne regnskab: Allan Hvid mod Kristian Korotayev

I det interne regnskab trækker Korotayev igen fra Hvid efter en ottende runde, hvor han ramte seks ud af ni rigtige mod Allans fire ud af ni.

Dermed fortsætter Allan Hvid sin kedelige tendens, hvor han fortsat ikke har prøvet at være foran i det samlede regnskab, inden starten på niende runde, hvor der altså er masser af uenigheder på de to kuponer.

Korotayev fører fortsat det interne regnskab, hvor han igen trækker fra og nu er foran med fire; med 46 ud af 72 korrekt ramte udfald mod Hvids 42 ud af 72, inden vi går ind i niende runde af BIG 9.

Annoncørbetalt indholddenne artikel er en sponsoreret artikel

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer