VM 2022

2 min læsningEfter ejerskifte: Vil skyde trecifret millionbeløb i Brøndby

Der skal sættes skub i tingene i Brøndby, efter Global Football Holdings har overtaget aktiemajoriteten.

2 min læsning
Niels Frederiksen, Brøndby nye ejere, GFH, Global Football Holdings, Brøndby penge.

Brøndby IF er et mulehår fra at blive solgt til Global Football Holdings (GHF), der kommer til at overtage lidt mere end 50 procent af aktierne i klubben.

De nye ejere, med Scott McLachlan, der er Head of Global Football hos GFH, følger også en større økonomisk indsprøjtning.

Det oplyser han til klubbens hjemmeside.

– Helt konkret ønsker vi sammen med Jan (Bech Andersen, red.) og direktionen at sætte fart i eksekveringen af ​​Brøndby IF’s strategi.

– Sammen med Jan skyder vi derfor op til 223 millioner DKK ind i klubben i form af et lån, som senere skal omdannes til aktier.

– Her er det bestyrelsen og direktionen som gennem strategien beslutter, hvordan klubben bedst muligt forvalter disse ressourcer, f.eks. igennem opgraderinger af lounger, udvikling af truppen, etc.

– Vi blander os ikke i den daglige drift, men det vi gør, er at tilbyde støtte og give klubben mulighed for at trække på vores erfaringer og tilbyder adgang til viden, best practice og samarbejder inden for områder som coaching, fysisk præstation, scouting, spillerudvikling, analyser og kommercielle muligheder.

– Noget af dette kan sikkert komme Brøndby IF til gode, ligesom jeg er overbevist om, at vi også kan lære af Brøndby IF, lyder det fra Scott McLachlan, der fremover bliver næstformand i Brøndby IF, mens Jan Bech Andersen fortsat er bestyrelsesformand.

Jan Bech: Tilbage til toppen af dansk fodbold – på vores egen måde

GFH er i forvejen medejer af bundesligaklubben FC Augsburg, og er derudover hovedaktionær i portugisiske Estoril og belgiske SK Beveren.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer