VM 2022

2 min læsningHjemvendt AaB-træner: Superligaen er bedre nu

Erik Hamrén kalder Superligaen for mærkelig i år og mener samtidig, at ligaen står meget stærkere, end da han forlod den tilbage i 2008.

2 min læsning
Erik Hamrén mener, at Superligaen står stærkere end sidst, da han var i AaB
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Søndag aften venter der AaB et vigtigt opgør i Superligaen, når man på udebane tørner sammen med Brøndby IF. Her er der nemlig tale om to klubber, der normalt ikke plejer at rode rundt nede i bunden af tabellen, men det er fakta lige nu.

Således er begge mandskaber i skrivende stund i den grad en del af bundstriden, da de placerer sig som henholdsvis næst- og tredjesidst.

Mens Brøndby fik point i den seneste runde efter 2-2 ude mod AGF, løb AaB ind i et nederlag på 1-3 hjemme mod Viborg. Og spørger man den hjemvendte AaB-træner Erik Hamrén, er han også kommet tilbage til en stærkere Superliga end den, han forlod tilbage i 2008:

– Det er en mærkelig liga i år. Der er mange hold, som ligger tæt. Jeg var her tidligere, og jeg synes, at Superligaen er meget bedre, indleder Erik Hamrén til campo.dk og fortsætter:

– Den er hårdere, og der er flere hold, der er gode, end der var dengang.

– Vi havde heller ikke et godt hold de første år med mig. Vi måtte arbejde i fire år, inden vi blev mestre, så det tager sin tid, lyder det fra Erik Hamrén, som også sætter ord på, hvordan det er at være vendt hjem til AaB efter ophold i blandt andet Rosenborg og som landstræner for Sverige og Island.

Noget, du kan se i interviewet øverst i artiklen.

Younes Bakiz om AaB-skifte: En turbulent tid

Kampen mellem Brøndby IF og AaB begynder søndag aften den 30. oktober klokken 18:00 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer