VM 2022

2 min læsningYounes Bakiz om AaB-skifte: En turbulent tid

Det har været en turbulent tid for AaBs nyerhvervelse Younes Bakiz siden skiftet fra Viborg FF til AaB denne sommer.

2 min læsning
AaB-spilleren Younes Bakiz sætter ord på sin første tid som AaB-spiller, efter han skiftede til klubben fra Superliga-rivalerne fra Viborg FF.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Younes Bakiz skiftede denne sommer Viborg FF ud med AaB.

Og det skifte har ikke været lige let for den 23-årige offensivspiller, der er tiltrådt AaB i en af de mest turbulente perioder i klubben i lang tid.

Således har AaB haft en rigtig skidt periode resultatmæssigt, hvor klubben lige nu befinder sig under nedrykningsstregen. Samtidig har klubben fyret både en cheftræner og sportschef siden Bakiz’ ankomst.

Selv mener Bakiz dog, at han på trods af den turbulente tid har fået en fin start på tilværelsen som AaB-spiller. Det fortæller han til Viaplay.

– Den har været lidt turbulent på nogle punkter (ankomsten til AaB red.). Efter jeg er kommet er der både røget en sportschef og en træner, og vi har fået en ny træner ind.

– Men jeg synes at truppen og alle dem omkring holdet har været gode til at holde fokus på det, vi kan gøre noget ved og det er nemlig hver dag på træningsbanen og ude til kampene. Så det synes jeg, at vi har håndteret rigtig fint som hold.

Younes Bakiz har siden sin ankomst spillet otte kampe for AaB, hvilket har resulteret i to kasser.

– Alt i alt synes jeg, at min start her i AaB har været rigtig fin. Jeg tror altid, at en fodboldspiller gerne vil have mere – mere vil altid have mere. Så det har været en fin start, men man kan altid gøre det bedre, slutter den 23-årige AaB’er.

AaB’er topfrustreret: Det er direkte til skraldespanden

Younes Bakiz måtte efter gårsdagens opgør gå skuffet fra banen, da hans nye klub AaB tabte med 3-1 mod hans tidligere holdkammerater fra Viborg.

Dermed er AaB fortsat under nedrykningsstregen, hvor klubben nu er blevet distanceret yderligere, selvom et par sejre vil bringe dem helt med i kampen om top seks igen.

Viborg derimod har med sejren sikret sig en øjeblikkelig andenplads, kun overgået af FC Nordsjælland, der har tre point ned til kløverklubben.

Du kan se hele interviewet fra før kampen mellem AaB og Viborg i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer