Highlights: Brøndby sled sig til point i Aarhus i dramatisk traditionsopgør

Ceres Park lagde græs til traditionsopgøret mellem AGF og Brøndby IF, hvor gæsterne skulle forsøge at vaske ydmygelsen fra midtugen væk.

Hårde dueller på Ceres Park i Superliga-kampen melle AGF og Brøndby IF.

Der var vigtige point på spil i midten af Superligaen, da AGF og Brøndby IF mødtes søndag aften på Ceres Park i Aarhus.

Her startede det bedst for hjemmeholdet, der bragte sig foran 1-0 efter 16 minutter på et mål af lejesvenden Jelle Duin. Selvom Brøndby pressede på for en udligning, holdt AGF stand indtil pausen.

I anden halvleg var kampbilledet det samme som i slutningen af første. Brøndby IF pressede på, mens AGF parerede de mange angreb. Efter 61 minutter gik det ikke længere for AGF og Jesper Hansen, der måtte se sig passeret af Ohi Omoijuanfo efter flot opspil af Nicolai Vallys.

Efter godt en times spil fik Brøndby IF bolden i kassen på en kontra. Målet fik dog ikke lov at stå, da Ohi Omoijuanfo begik et frispark på Patrick Mortensen, da han erobrede bolden midt på banen.

I stedet scorede AGF i den anden ende på et hjørnespark, hvor Patrick Mortensen steg flot til vejrs og pandede kuglen i nettet. Brøndby-målmand Mads Hermansen var langt fra tilfreds i situationen, hvor han følte, at der blev begået et frispark på ham, men målet fik lov at stå.

Zorniger præsenteret i ny klub

Blot få minutter senere fik Brøndby revancheret AGF-målet, da bolden igen lå i AGF-målet. Christian Cappis stod umarkeret ved bagerste stolpe, og herfra kunne han nemt prikke bolden i mål til slutresultatet 2-2.

Med det ene formår ingen af de to hold at spille sig ind i top-seks.

AGF 1-0 Brøndby IF (Jelle Duin, 16′):

AGF 1-1 Brøndby IF (Ohi Omoijuanfo, 61′):

AGF 2-1 Brøndby IF (Patrick Mortensen, 79′):

AGF 2-2 Brøndby IF (Christian Cappis, 86′):