VM 2022

1 min læsningFCM-direktør er næsten sikker: Han bliver det største salg i klubbens historie

FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein har dollartegn i øjnene, når snakken falder på et fremtidigt salg af Gustav Isaksen.

1 min læsning
FC Midtjylland, Gustav Isaksen, Claus Steinlein.

Gustav Isaksen i Europa League.

Har man fulgt med i FC Midtjyllands europæiske gruppespil i denne sæson, så er man ikke i tvivl om, hvilken spiller, der har taget sig bedst ud.

Senest blev det til endnu en scoring fra Gustav Isaksen, da FC Midtjylland torsdag tabte 2-1 ude mod Lazio.

Nederlaget til trods, var Claus Steinlein ikke sen til at fokusere på noget af det positive ved kampen – nemlig Gustav Isaksen.

Til Ekstra Bladet fortæller FCM-direktøren, at den 21-årige offensivprofil ikke kun har løftet sit bundniveau, men også er blevet en bedre spiller.

Og med en række gode præstationer i Europa League, går den slags ikke ubemærket hen.

– Der er rigtig stor interesse for ham, og jeg er næsten sikker på, at han bliver det største salg i klubbens historie, siger Claus Steinlein til Ekstra Bladet.

Men hvornår skal Gustav Isaksen så skydes afsted?

– Vi har lavet en køreplan med Gustav Isaksen om at han skal sælges til sommer.

– Der kan komme et tilbud man ikke kan sige nej til, men som udgangspunkt er det planen, at det ikke skal være her og nu, siger Steinlein inden han også lige får nævnt, at hvis han var landstræner, så ville han overveje at tage Isaksen med til det nært forestående VM.

Ender FCM-direktøren med at få ret i sin profeti om, at Gustav Isaksen bliver det største salg i klubbens historie, bliver det en særdeles indbringende handel for midtjyderne.

Således blev norske Alexander Sørloth solgt for angiveligt 135 millioner kroner, da FC Midtjylland i begyndelsen af 2018 sendte nordmanden til Crystal Palace.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer